The Elder Scrolls V: Skyrim'de Vampir Lordu Olmak Mantıklı Mı?

Makaleler
20
Yer
Nordschleife
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
PS3'de oyunun "Legendary Edition" sürümüne sahibim ve tüm DLC'ler var. Dawnguard DLC'sinde Serana'yı kurtardım ve evine götürdüm. Vampir Lordu bunun karşılığında beni vampire dönüştürmeyi teklif etti. Ne avantajlar elde ederim? Sizce kabul etmek mantıklı bir seçim mi? Sizce kabul mu etmeliyim yoksa ret mi etmeliyim?

Aynı forumdaki "Trivia" kısmında yazan şey aynı şu şekilde: " The Ring of the Erudite is the only item in Skyrim which allows the Dragonborn to regenerate magicka in Vampire Lord form whilst outside during daylight hours."

Aynı forumdaki "Trivia" kısmında yazan şey aynı şu şekilde: " The Ring of the Erudite is the only item in Skyrim which allows the Dragonborn to regenerate magicka in Vampire Lord form whilst outside during daylight hours."

Yukarısında çalışmadığını yazan yerde "also work while not in the vampire lord form" yazdığından dolayı -de eki mi getirmek istemişler? Yani vampir lord formunda değilken de çalışır demek istiyor o zaman. Normalde o formdayken çalışması için mi böyle ayarlamışlar? Bu item istisna yapılmış o zaman. Başka bir forma girince item giyilmiyor ama bu item giyilebiliyorsa çok iyi.

Yüzük giyilebiliyor sanırsam. Çünkü "Ring of The Beast" isimli yüzük Vampir Lordu modunda pençe hasarımızı iki katına çıkartıyor.

Hocam gerek yok, Werewolf ve Vampir lordu formları gereksizdir, Werewolf olunca uyuma bonusu gelmiyor, hastalıklara %100 direniş sağlaması çokta büyük bir buff değil, mabedlerde veya iksirlerle hastalığı iyileştirebiliyorsunuz. Vampir lordununsa nerfleri çok fazla %30 ateş direnci, güneşte staminanın dolmaması koşarken çok etkiler. İnsan formunda kalmak en iyisi, hem uyuma bonusu var hemde millet sana kötü yorum yapmıyor. Vampir veya kurtadam güçleri, her zaman işe yaramıyor veya eğlenceli olmuyor, çok fazla bag var çünkü ikisindede. Vampir lordluğunu sadece Spellsword veya Mage classlar kullanmalı.

Vampir Lordu olarak Vampir Lordu modu açıkken güneş altında özelliklerim yenileniyor. Ve çok fazla hasar vurabiliyorum.
Güneşteyken stamina dolmuyor ama işte, Vampir Lord formu biraz daha zayıf kalır güneşteyken. Vampir lordlarının çoğu magelere hitap ediyor, sadece melee attack yapmak eğlenceli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…