The Elder Scrolls V: Skyrim'de Vampir Lordu Olmak Mantıklı Mı?

Makaleler
20
Yer
Nordschleife
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
PS3'de oyunun "Legendary Edition" sürümüne sahibim ve tüm DLC'ler var. Dawnguard DLC'sinde Serana'yı kurtardım ve evine götürdüm. Vampir Lordu bunun karşılığında beni vampire dönüştürmeyi teklif etti. Ne avantajlar elde ederim? Sizce kabul etmek mantıklı bir seçim mi? Sizce kabul mu etmeliyim yoksa ret mi etmeliyim?

Çok güçlü oluyorsun, yeni yetenekler kazanıyorsun ama çok çirkin oluyorsun. Oyunun ana görevleri bittikten sonra yan görevler için tercih edilebilir. Tabi vücudu komple saran metal bir zırh ile karizmatik oluyorlar. Yüz görünmediği için tabi :)
İstediğim zaman insan formuna dönebiliyorum(Hala vampirim).

Diğer konundaki mana yenileme ile alakalı bir sorum var. Kapandığı için burdan soruyorum. Benim bildiğime göre oyunda kurtadam veya vampir lord formundayken herhangi bir item giyilmiyor ve hatta dönüşme sırasında bütün itemler çıkarılıyor. Senin bulduğun bilgide "Ring of the Erudite" isimli item vampir lordu formundayken mana yenilenmesini sağladığını yazmışsın. Fakat bu linkte itemin vampir lord formunda değilken çalıştığı yazıyor.

1.jpg

Sakın öyle bir şey yapmayın derim ben. Kesinlikle kurt adam olmak daha avantajlı ve eğlenceli. PS3'de var mı bilmiyorum ama PC'de bir bug sayesinde hem kurt adam hem vampir lordu olabiliyorduk. Araştır istersen. Ben hep bu şekilde oynadım ama seçim yapmak gerekirse kurt adam olmayı seçerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı