The Evil Within 2 nasıldır?

Daha fazla  
The Evil Within'in ilk ve ikinci oyununu oynadım ve her ikisinden de son derece memnun kaldım, ama özellikle ikinci oyundan memnun kalmayanlar da gördüm ve bu seriye aşık biri olarak bu durum beni oldukça şaşırttı. Genel olarak oyuncuların bu iki oyun hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlkini gerçekten sevmiştim fakat 2. oyun bence ortalama idi. En başta daha geniş alanlara sahip olmasının yani açık dünya misali formata sahip olmasının yakıştığını düşünmüyorum o oyuna ki öyle de oldu o kadar zevk alamadım.

İlkini gerçekten sevmiştim fakat 2. oyun bence ortalama idi. En başta daha geniş alanlara sahip olmasının yani açık dünya misali formata sahip olmasının yakıştığını düşünmüyorum o oyuna ki öyle de oldu o kadar zevk alamadım.
Ben en çok açık dünya özelliklerini taşımasını sevmiştim aslında, normalde açık dünya sevmem ama korku oyunlarına çok yakıştığını The Evil Within 2 ile fark ettim hocam.

İlk oyunun etkisini yapamıyor fakat güzel oyun.
Evet ilk oyunun o karanlık ve korku oyunlarına yakışan havasını yansıtamamış. Lakin bence Sebastian'ın iç dünyası ve karakter gelişimi ikinci oyunda daha iyi ele alınmış hocam.

İki oyunu da oynamadım. Öyle korkunçlu oyunlara hiç girişmem. Resident Evil'i zor oynadım.

The Evil Within serisi (özellikle 1. oyun ve DLC'leri) gerçekten korkunç, hatta belki birçok Resident Evil oyununu geride bırakabilir. Korku oyunu tercih etmiyorsanız öneremem ama bence herkesin denemesi gereken bir seri. Olur da bir gün korku oyunu denemek isterseniz kesin oynayın derim 😆

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı