The Finals ideal FPS kaç?

İşletim sistemi
Windows 11

osaka.exe

Centipat
Makaleler
4
Yer
Ötüken
RAM
16
SSD veya HDD modeli
500 GB SSD
Ekran kartı
Nvidia RTX 3060
Anakart
Acer Nitro AN515-46
İşlemci
AMD Ryzen 7 6800H With Radeon Graphics
Sistemime göre aldığım FPS değeri az diye düşünüyorum. Bütün ayarları Low yaptım ve DLSS açıp Ultra performansa çektim, sonuç aynı. Savaş anında en fazla 70 FPS görüyor.

NVIDIA'ya girip optimize ayarlarda en fazla performans modunda optimize edip tekrar oyuna girdim sonuç aynı.

Dosya Ekleri

• The Finals Screenshot 2024.01.05 - 23.40.46.15.png
    The Finals Screenshot 2024.01.05 - 23.40.46.15.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 200
Sistemime göre aldığım FPS değeri az diye düşünüyorum. Bütün ayarları Low yaptım ve DLSS açıp Ultra performansa çektim, sonuç aynı. Savaş anında en fazla 70 FPS görüyor.

NVIDIA'ya girip optimize ayarlarda en fazla performans modunda optimize edip tekrar oyuna girdim sonuç aynı.

4060 Ti.
16 GB RAM.
Ryzen 5 5500.
Sistem ile Ultra ayarlarda 90 120 FPS arası oynuyorum, DLSS kapalı ya da balanced olması lazım. Bencede sizde biraz az gibi.

Dereceler çok yüksek birde.

Aynı özelliklere sahip ASUS ROG STRIX G15 cihazimla bende ayni performansi aliyorum sabit 60-80 FPS arası ancak cihazının dereceleri çok fazla.

Kardeşim işlemcin 93 derece 2 derece daha artsa bilgisayarın Süpernova gibi patlayacak. O bilgisayarın fan peteklerinin önü büyük ihtimalle tozdan tıkanmış onu işini güzel yapan bir bilgisayarcıya yaptır varsa garantisi garantiye gönder.

Kardeşim işlemcin 93 derece 2 derece daha artsa bilgisayarın Süpernova gibi patlayacak. O bilgisayarın fan peteklerinin önü büyük ihtimalle tozdan tıkanmış onu işini güzel yapan bir bilgisayarcıya yaptır varsa garantisi garantiye gönder.
Olabilir, her ne kadar tozlu yere koymasam da, altına ekstra fan alsam da bu durum yaşanabiliyor maalesef. İşlemci amd olduğu için normal sanıyordum bu dereceyi

Birde Laptop a göre düşünürsek nasıl değerler? Yine de sıcak gibi geliyor 100ü geçince işlemci erir zaten :D :D

İşlemcimin modelini arattım, AMDnin sitesine girip maksimum dayanabildiği sıcaklığa baktım ve 93 ve 95 arası olduğunu gördüm.

1704492556135.png

şuan değerlerim bu şekilde.

Son düzenleme:
Olabilir, her ne kadar tozlu yere koymasam da, altına ekstra fan alsam da bu durum yaşanabiliyor maalesef. İşlemci amd olduğu için normal sanıyordum bu dereceyi

Birde Laptop a göre düşünürsek nasıl değerler? Yine de sıcak gibi geliyor 100ü geçince işlemci erir zaten :D :D

İşlemcimin modelini arattım, AMDnin sitesine girip maksimum dayanabildiği sıcaklığa baktım ve 93 ve 95 arası olduğunu gördüm.

Eki Görüntüle 2075574
şuan değerlerim bu şekilde.
Kötü işte bir sıkıntı var bu bilgisayarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı