The Finals kırmızı ve sarı renkler çok parlaklaştı

mixcerez_tr

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. Laptop kullanıyorum. Yeni the Finals oynamaya başaladım. 2. günümde oyunda kırmızı ve sarı renkler çok parlaklaştı. Yardım edermisiniz.

Son düzenleme:

grafik ayarları​

1. parlaklık ve kontrast: Oyun içi parlaklık ve kontrast ayarlarını kontrol edin. Bu ayarları düşürmek, renklerin daha doğal görünmesini sağlayabilir.
  2. renk körlüğü modları: Bazı oyunlar, renk körlüğü modları sunar. Bu modları etkinleştirerek renklerin daha dengeli görünmesini sağlayabilirsiniz.
  3. HDR ayarları: Eğer monitörünüz HDR destekliyorsa, HDR ayarlarını kontrol edin. HDR bazen renklerin aşırı parlak görünmesine neden olabilir?
  4. NVIDIA/AMD kontrol paneli: Grafik kartınızın kontrol panelinden renk ayarlarını yapabilirsiniz. NVIDIA kullanıcıları için NVIDIA kontrol paneli'nde "display" sekmesinden "adjust desktop color settings" bölümüne giderek renk doygunluğunu ve parlaklığını ayarlayabilirsiniz.

oyun ayarları​

1. Motion blur ve lens distortion: Bu ayarları kapatmak, renklerin daha doğal görünmesini sağlayabilir.
  2. anti-aliasing: Anti-aliasing ayarlarını düşük veya orta seviyeye getirmek, renklerin daha dengeli görünmesine yardımcı olabilir.
  3. V-Sync: V-Sync ayarını kapatmak, ekran yırtılmalarını önleyebilir ve renklerin daha doğal görünmesini sağlayabilir.
iyi günlerr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…