The Finals kırmızı ve sarı renkler çok parlaklaştı

mixcerez_tr

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. Laptop kullanıyorum. Yeni the Finals oynamaya başaladım. 2. günümde oyunda kırmızı ve sarı renkler çok parlaklaştı. Yardım edermisiniz.

Son düzenleme:

grafik ayarları​

1. parlaklık ve kontrast: Oyun içi parlaklık ve kontrast ayarlarını kontrol edin. Bu ayarları düşürmek, renklerin daha doğal görünmesini sağlayabilir.
  2. renk körlüğü modları: Bazı oyunlar, renk körlüğü modları sunar. Bu modları etkinleştirerek renklerin daha dengeli görünmesini sağlayabilirsiniz.
  3. HDR ayarları: Eğer monitörünüz HDR destekliyorsa, HDR ayarlarını kontrol edin. HDR bazen renklerin aşırı parlak görünmesine neden olabilir?
  4. NVIDIA/AMD kontrol paneli: Grafik kartınızın kontrol panelinden renk ayarlarını yapabilirsiniz. NVIDIA kullanıcıları için NVIDIA kontrol paneli'nde "display" sekmesinden "adjust desktop color settings" bölümüne giderek renk doygunluğunu ve parlaklığını ayarlayabilirsiniz.

oyun ayarları​

1. Motion blur ve lens distortion: Bu ayarları kapatmak, renklerin daha doğal görünmesini sağlayabilir.
  2. anti-aliasing: Anti-aliasing ayarlarını düşük veya orta seviyeye getirmek, renklerin daha dengeli görünmesine yardımcı olabilir.
  3. V-Sync: V-Sync ayarını kapatmak, ekran yırtılmalarını önleyebilir ve renklerin daha doğal görünmesini sağlayabilir.
iyi günlerr.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı