The Finals oynarken sistem kendini yeniden başlatıyor

Alucard04

Picopat
Daha fazla  
Geçen sene topladığım sistemim The Finals oynarken kendi kendine reset atıyor. Ekran gidiyor ama kasa hala çalışır vaziyette kalıyor. Elle güç tuşundan kapatıp açmadığım sürece de öyle kalıyor. Normal kullanımda buna benzer bir durum yaşamadım, olay görüntüleyicisinde Kernel Power 41 hatası gözüküyor. Sürücülerim güncel, ısınma sorunum veya bilgisayarımda herhangi bir virüs de yok. Hatanın ne kaynaklı olduğunu nasıl anlayabilirim?

Geçen sene topladığım sistemim The Finals oynarken kendi kendine reset atıyor. Ekran gidiyor ama kasa hala çalışır vaziyette kalıyor. Elle güç tuşundan kapatıp açmadığım sürece de öyle kalıyor. Normal kullanımda buna benzer bir durum yaşamadım, olay görüntüleyicisinde Kernel Power 41 hatası gözüküyor. Sürücülerim güncel, ısınma sorunum veya bilgisayarımda herhangi bir virüs de yok. Hatanın ne kaynaklı olduğunu nasıl anlayabilirim?
Psu nedir? Ekran kartı nedir? İşlemci nedir?

Muhtemelen psu sorun çıkarıyor. Aslında sorun çıkarmaması lazım. Aldığınız yere bir gösterin ister iseniz.

Hocam OCCT'de böyle bir durumla karşılaştım 9 saniye sonra yine reset attı aynı şekilde. Power testi hiçbir şekilde yapamıyorum, CPU'nun kendisini test ederken bir problem çıkmıyor.

Dosya Ekleri

• occt.PNG
    occt.PNG
    193,1 KB · Görüntüleme: 34

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı