The Flash nereden izlenebilir?

Hocam İngilizce bilmiyorsanız izleyemezsiniz. Bilseniz bile zamanında denemiştim izleyememiştim.

Haydaaa hocam her işin sonucu aynı ingilizcem var şükür ama izleyemedikten sonra ne faydası var bu konuda herkese teşekkür ederim.

Hocam tek çare korsan kaldı nasıl virüs kaptırmadan izleyebilirim hangi antivürüsü kullanmalıyım ve VPN lazım mı AdGuard da var Google eklentisi olarak.
 
Son düzenleme:
9 sezon oldu ve ben hala izleyemedim. Çok izlemek istiyorum nereden izleyebilirim? Netflix Amazon Prime ve Disney üyeliğim var.

Su an hala devam edıyorsan 5.sezone kadar ızle sonra bırak arrow a gecmenı onerırımım flash 5.sezondan sonra aşırı sekılde ırıs uzerıne sarıyor dızı hatta 3.sezondan sonra da 4 ve 5'ın vıllıanları guzeldı.
 
9 sezon oldu ve ben hala izleyemedim. Çok izlemek istiyorum nereden izleyebilirim? Netflix Amazon Prime ve Disney üyeliğim var.
Valla ilk bir kaç sezonda korsan sitelerde dublaj var. Sonrası altyazı. Ben full korsan sitelerden izledim bir dünya var zaten. Yapacak bir şey yok, Türkiye'de yayıncısı yok mecbur korsan izliyoruz. Altyazı çok zevk vermiyor lakin bitirmek zorundayım şimdi son sezonu bekliyorum.
 
Seon.

Vallahi ilk birkaç sezonda korsan sitelerde dublaj var. Sonrası alt yazı. Ben Full korsan sitelerden izledim bir dünya var zaten. Yapacak bir şey yok, Türkiye'de yayıncısı yok mecbur korsan izliyoruz. Alt yazı çok zevk vermiyor lakin bitirmek zorundayım şimdi son sezonu bekliyorum.

Son sezonu guzel olacak dıyorlar ben ızlemeyı dusunuyorum oncekı sezonlarla degılde dırek 1.2. sezonla baglanıtısı olacakmıs gazete haberı ıle cok merak edıyorum.
 
Dostum yıllardır korsan yerlerden dizi , film izlerim . Torrent kullandım onlarca kez. Hiç virüs bulaşmadı. Tuhaf reklemlara tıklamadığın sürece ,birşey indirmeye izin vermediğin sürece virüs bulaşmaz.
 

Geri
Yukarı