The Forest Alınır mı?

Oynayacak arkadaşınız varsa alın ama en fazla 10 saat oynarsınız.
 
Valla ben bir çekilişten kazanmıştım. Bir oyuna girdim muhtemelen 9 ya da 10 yaşında bir çocuk bağırıyordu küfürler ediyordu. Çok değişik hareketler yapıyordu gıcık oldum ALT+F4 çektim daha da oynamadım.
 
Arkadaşlar sizce alınır mı?

Arkadaşlarınla manyak saracak bir oyun. Gerçekten 3 4 kere bitirdiğimizi hatırlıyoruz bir kere sarıp bitirince bir süre sonra tekrar canın çekiyor. O yüzden arkadaş çevrenle bir deneyin derim. Oyunda 2 farklı son var yapacak bir sürü Build'le beraber mağaralarda bolca loot yapabilirsiniz. Hem belki hoşunuza giderde 2.oyunu olan hikayenin devamını da oynamak istersiniz.
 
Arkadaşın varsa al ben bir oyunu art arda maksimum 2 saat oynarım. The Forest'i arkadaşlarımla art arda 4 saat oynamıştım.
 
Oynayacak arkadaşınız varsa alın ama en fazla 10 saat oynarsınız.
Kendi adınıza konuşun hocam :D
1675159495074.png


Hocam şaka bir yana bana kalırsa tek başına da saran bir oyun. Ama bu tarz oyunları seviyorsan tabii. Ben hem base yapma olayını hem de survival oyunları sevdiğim için başta almış ve bir arkadaşıma aldırmıştım. Oyunu çok uzatmadan yaklaşık 20 saatte bitirdik. Ardından yaklaşık 5-6 kişi oynadık başta çok eğlenceliydi ama belli bir yerden sonra çok kişi sıkıyor. Bu arada oyunu eğer max 10 saatte bitiriyorsanız oyunun vaat ettiklerinin yarısını bile kullanmamış olursunuz. Tabii ki de devasa bir base inşa etmek oyunu %100 bitirmek zorunda değil kimse ama en azından oyunu anlayıp, öğrenmek zaten 10 saatten fazla sürüyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı