The Forest Alınır mı?

Kendi adınıza konuşun hocam :D
Eki Görüntüle 1651674

Hocam şaka bir yana bana kalırsa tek başına da saran bir oyun. Ama bu tarz oyunları seviyorsan tabii. Ben hem base yapma olayını hem de survival oyunları sevdiğim için başta almış ve bir arkadaşıma aldırmıştım. Oyunu çok uzatmadan yaklaşık 20 saatte bitirdik. Ardından yaklaşık 5-6 kişi oynadık başta çok eğlenceliydi ama belli bir yerden sonra çok kişi sıkıyor. Bu arada oyunu eğer max 10 saatte bitiriyorsanız oyunun vaat ettiklerinin yarısını bile kullanmamış olursunuz. Tabii ki de devasa bir base inşa etmek oyunu %100 bitirmek zorunda değil kimse ama en azından oyunu anlayıp, öğrenmek zaten 10 saatten fazla sürüyor.
Sağ olun hocam indirime girerse almayı düşünüyorum.
 
Sağ olun hocam indirime girerse almayı düşünüyorum.
Rica ederim hocam. Şubatta Sons of The Forest çıkıyor. Hikayenin de devamı. The Forest'ı oynamak için en iyi zaman bence. Sons of The Forest'da sanırım yanında bir arkadaşın olmazsa bir npc ile oynayacağız. Co-op olursa npcyi bir oyuncu yönetecek. Eğer bir arkadaşın varsa onunla oynaman daha iyi olur. Bu arada oyunu oynarken bir sorun olursa sorabilirsin.
 
Rica ederim hocam. Şubatta Sons of The Forest çıkıyor. Onda sanırım yanında bir arkadaşın olmazsabir npc ile oynayacağız. Co-op olursa npcyi bir oyuncu yönetecek. Eğer bir arkadaşın varsa onunla oynaman daha iyi olur
Bakalım hocam, splitscreen olursa oynayabilirim arkadaşımla.
 
Eğer oynayacak arkadaşın varsa aşırı eğlenceli ama en fazla 2 gün oynarsın
Bunu tam olarak neye göre diyorsunuz? Kendiniz eğlenemediniz diye şunu diyorsunuz sadece. Survival oyunlar herkese göre değil. Sadece arkadaşlar ile eğlenme sebebiniz de bu.
 
Lütfen zevklerimi sorgulamayın :D
resim_2023-01-31_135744105.png
 
Kendime göre desemde gördüğüm birçok kişi bunu söylüyor
Çünkü çoğu kişi popüler olduğu için oynuyor. Survival oyun seven adam sıkılmaz bu oyundan hocam. Ben seviyorum hatta bazen 1 ay sadece bir survival oyununa takılıyorum başka bir şey oynamıyorum. 85+ saatim var oyunda.

Lütfen zevklerimi sorgulamayın :DEki Görüntüle 1651754
Hocam bunun yarısı creative modda değilse sorgularım :D Ben creative oynamadan 85 saat oynadım ama creative oynasaydım 200 saat falan olurdu herhalde 388 nedir?

Lütfen zevklerimi sorgulamayın :DEki Görüntüle 1651754
''Öyle takılmalık oyunlar''
 

Yeni konular

Geri
Yukarı