The Forest Co-Op Modda Baştan Başlatıyor

Aswadeus

Kilopat
Yer
Cehennem
Daha fazla  
Merhabalar ben arkadaşımla The Forest CO-OP oynuyorum fakat sorun şu ki ikimizde kayıt almamıza rağmen ben kayıttan başlıyorum arkadaşım uçaktan başlıyor ve eşyaları gitmiş oluyor. Bunu nasıl çözeriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Host açarken kayıtlı oyundan açması gerekiyor. Kayıtlı oyundan açtığınıza emin misiniz?
Evet fakat çözdük sorunu teşekkürler dostum ilgin için. Aynı sorunu yaşayanlar için arkadaşlar hosta bağlanan kişi girerken Devam, Yeni ve İptal seçenekleri çıkıyor Devam seçin her seferinde kayıttan başlar.

Evet fakat çözdük sorunu teşekkürler dostum ilgin için. Aynı sorunu yaşayanlar için arkadaşlar hosta bağlanan kişi girerken devam, yeni ve iptal seçenekleri çıkıyor devam seçin her seferinde kayıttan başlar.

Dostum dediğin şeyi yaptım fakat sorun devam ediyor. Tam yardımcı olur musun?
Evet fakat çözdük sorunu teşekkürler dostum ilgin için. Aynı sorunu yaşayanlar için arkadaşlar hosta bağlanan kişi girerken devam, yeni ve iptal seçenekleri çıkıyor devam seçin her seferinde kayıttan başlar.

Dostum dediğini yaptım. Fakat sorun devam ediyor tam çözüm verebilir misin?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı