Çözüldü The Forest hikaye ilerlemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

371129

Hectopat
Makaleler
9
Oyunu yaklaşık 20 saattir oynuyoruz, bayağı mağara keşfettik ama oyunun hikayesi ilerlemiyor. Hikaye kısmında geldiğim nokta şu,
Oyuncağın tüm parçalarını bulduk ve uçağın kokpit yani ön kısmını bulduk.
. En son yarığa girdiğimizde sandık ki oyunun hikayeyi buradan devam ettirmesi gerekir yani mağaralar bitti bir tek burası kaldı sandık, fakat öyle olmadı, şu an ne yapacağımızı bilmiyoruz. Gideceğimiz (hikayeyi devam ettireceğimiz) yeri harita veya tarif şeklinde anlatabilir misiniz? Spoiler yemek benim için mühim değil, oyunu izlemiştim.

Çözüm
Oyunun hikayesinde ilerleyebilmek için yer altı mağarasında bir yerde (yerini tam hatırlamıyorum çünkü çok uzun süre önce bitirdim) yer altı laboratuvarı var. Önce oranın giriş kartını bulmalısın. Kartı bulduktan sonra oraya girdiğin zaman hikaye ilerleyecektir. Oyunun iki farklı sonu var unutma.
Oyunun hikayesinde ilerleyebilmek için yer altı mağarasında bir yerde (yerini tam hatırlamıyorum çünkü çok uzun süre önce bitirdim) yer altı laboratuvarı var. Önce oranın giriş kartını bulmalısın. Kartı bulduktan sonra oraya girdiğin zaman hikaye ilerleyecektir. Oyunun iki farklı sonu var unutma.

Çözüm
Oyunda büyük çukura girip, metal bir kapı bulup onu açmanız lazım gireceğiniz yer oyunun sonu.
Kapı için key card lazım ve kapıya ulaşmak için tırmanış baltası lazım.
Kapı,
the forest metal kapı ile ilgili görsel sonucu

Oyunda büyük çukura girip, metal bir kapı bulup onu açmanız lazım gireceğiniz yer oyunun sonu.
Hocam biz büyük bir kapı bulmuştuk orada bayağı canavar vardı. Helikoptere yakın bir yerdeydi. Delikte birden fazla mı kapı var?
Biz bir ara giriş kartı bulduk, belki odur. Hocam hikaye ilerleyecekten kastın ara sahne falan mı girecek yoksa bize gidilecek bir yer mi söyleyecek?
Oyundaki tüm mağaraları sonuna kadar gezip bitirin not defterinde silinecektir zaten, en son olarak bitirmek için de büyük oyuğa gireceksiniz. Dalış kıyafetlerini unutmayın.
En son büyük oyuğa girdik ama bitmedi. Hala tüm mağaraları aramadık ama oyuğa girdiğimiz için mantıken bitmesi gerekmezmiydi?

Okyanusu solunuza alırsanız konteynerlerin olduğu kıyıyı geçer geçmez sağda bir mağara var. Oradan anahtar kart almanız gerek. Ardından adanın ortasındaki büyük nehirimsi kısmı bulmanız lazım. Orada dışında çadırların olduğu bir mağara var. O mağaradan "sinkhole" denen o koca çukurun dibine inebilirsiniz.

Zaten olay da oraya indikten sonra kopuyor. Üstte paylaşılan kapıya gelmeden önce save alın. Çünkü orası geri dönüşü olmayan nokta. Oyunun iki farklı sonu var ve her son için o kapıdan sonraki sekansı tekrar oynamanız gerek.

Sonlardan biri creative modu açıyor bir diğeri kayıtlı oyununuza ekstra bir kaç şey ile devam etmenizi sağlıyor.

338. kere dün akşam bitirdim oyunu :)

Hocam biz büyük bir kapı bulmuştuk orada bayağı canavar vardı. Helikoptere yakın bir yerdeydi. Delikte birden fazla mı kapı var?

Biz bir ara giriş kartı bulduk, belki odur. Hocam hikaye ilerleyecekten kastın ara sahne falan mı girecek yoksa bize gidilecek bir yer mi söyleyecek?

En son büyük oyuğa girdik ama bitmedi. Hala tüm mağaraları aramadık ama oyuğa girdiğimiz için mantıken bitmesi gerekmez miydi?
Olukta bitmiyor, oyunun ana amacını gerçekleştirmeniz lazım.(Oğlunu bulman lazım.)
O kapıya bulup girmeniz lazım, hocam yerine Youtube bakmanız daha iyi olur.

Ha o çukurun da çukuru var, şöyle diyeyim, o çukurun dibindeki helikopter enkazına ulaştıktan sonra tam çukurun merkezinde bir su birikintisi göreceksiniz, o birikintiye "rebreather" ile atlayıp mağaraya girer gibi "E'ye" basarak girmeniz lazım.

Sonrasını anlatmaya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı