The Forest Save ve Load hatası

sait.jobs

Kilopat
Katılım
5 Nisan 2014
Mesajlar
394
Çözümler
3
Yer
Ankara/Kalecik
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Software Builder
Arkadaşlar ben birkaç gün önce The Forest diye bir survival oyun indirmiştim. Oyunu açtım iyi güzel oynadım biraz. Bir baraka yaptım ve o oyun rehberinin dediğine göre o evde uyuyunca oyun bölümü kayıt ediliyormuş. Oyunu oynadım, save yaptım, oyundan çıktım, ama oyuna tekrar girdiğimde Load kapalıydı.
Oyunun güncelleştirmesini indirdim. Load açıldı ama bu seferde oyun açılmadı. Lütfen bilenlerin yardımlarını bekliyorum.
 
Oyun orijinal mi?
Ne yazık ki hayır.Parayı denkleştirene kadar korsan oynuyorum. Parayı ayarlayınca alıyorum orjinalini ben hep böyle yapıyorum çünkü parayı bir anda bulması sıkıntı oluyor. Fakat Steam dosyalarının arasına atılacak bir kaç dosya var onları attım oyun otomatik olarak Steam' a geldi. Oyna diyorum güncelleştirme yapılıyor diyor, birkaç dakika bekleyince gidiyor ama oyun yine açılmıyor steam üzerinden açtığımda. Bu steam' dan oyunu mesela şimdi aldık diyelim. Sms ile oluyor mu satın alma bir de format atınca yeniden satın almak gerekiyor mu ?
 
:D O oyun daha pre-alpha sürümü olduğu için save sitemi yok. Yani her seferinde baştan başlıyorsun. İleride patch ile getirecekler save sistemini.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı