Çok üzüldüm çok@Physchopath, Kojima ödül alamayınca bitmesini beklemeden gittiğini söylüyorlar ve görüntüsü de var.O kadar üzüldüm ki...
![]()
Çok üzüldüm çok@Physchopath, Kojima ödül alamayınca bitmesini beklemeden gittiğini söylüyorlar ve görüntüsü de var.O kadar üzüldüm ki...
![]()
O iddialar asılsız çıktı. Başka biriymiş salondan ayrılan. Ama Kojima'nın gülüşünü bilemedim. Neyse onu bilmem de DS 2 ve Kojima'nın ödül alamaması çok hoşuma gitti.@Physchopath, Kojima ödül alamayınca bitmesini beklemeden gittiğini söylüyorlar ve görüntüsü de var.O kadar üzüldüm ki...
![]()
O balon baya baya patladı ya. 20 sene önce bir seri yaptı diye dolaşıyor eleman etrafta zaten. Bir de terör faaliyetleri yürüten birkaç şey ile ilgili gönderileri de gördük iyice patladı.Kojima balonunun patlaması güzel. Sırf 1 tane güzel oyunu var diye kendini hala çok büyük yapımcı falan zannediyor. KCD2'nin hiç ödül almaması kötü oldu RPG ödülünü kesinlikle almalıydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.