The Godfather izlenir mi?

Bence çok iyi ancak yer yer sıkıcı olabilir. Müziğini dinlemek için bile izlenir.
Duyumlarıma göre iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlemediyseniz izleyin videoyu. Muazzam.

Çok spoiler var. Bunu izledikten sonra aslını izlerse bir anlamı kalmaz.

Son düzenleme:
Sanırım çok geç kaldım ama, 1 yıl önce falan duymuştum. Arada müziklerine falan denk geliyordum ama eski film diye hep erteledim. Barış Özcan da bu filmle ilgili video çekince merak ettim. Sizce izlenir mi?
Film çıktığı yıla göre inanılmaz, şuanki zamana göre ise harika bir filmdir. Ancak ne izleyeceğini bilerek izlemen gerekiyor. Öyle gümbür gümbür aksiyonun koptuğu, milletin birbirini vurduğu bir film değil. Tabii aksiyon sahneleri var fakat ağır ilerleyen bir film. Olabildiğince İtalyan mafya kültürünü anlatıyor diyebiliriz. Müziği demişken de ekleyeceğim linkten canlı orkestra kaydını dinleyebilirsiniz 👍 Genelde herkes bu filmin müziğinin main theme dinler kapatır. Bence giriş bölümleri çok daha etkileyici.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı