rmznkrtl
Hectopat
1650 ile hangi ayarlarda oynuyorsun? doku detaylarında sıkıntı varmı?Oyunda 7. saatimdeyim hiç çökmedi hala ve efsane akıyor.
1650 ile hangi ayarlarda oynuyorsun? doku detaylarında sıkıntı varmı?Oyunda 7. saatimdeyim hiç çökmedi hala ve efsane akıyor.
1650Super, yüksek ayarlarda oynuyorum doku sıkıntısı yok 40-50 arası FPS gidip geliyor. Beni rahatsız etmiyor bu.1650 ile hangi ayarlarda oynuyorsun? doku detaylarında sıkıntı varmı?
VRAM kaç GB ?1650Super, yüksek ayarlarda oynuyorum doku sıkıntısı yok 40-50 arası FPS gidip geliyor. Beni rahatsız etmiyor bu.
4GB VRAM 1650S de. Bahsettiği gibi akıcı şekilde oynuyorsa, iyiymiş.VRAM kaç GB ?
8 GB VRAM olsaydı hak verirdim birde yüksek ayarlar4GB VRAM 1650S de. Bahsettiği gibi akıcı şekilde oynuyorsa, iyiymiş.
PC oyuncusu olarak TLOU serisini çok bekledim bu efsaneyi tatmak istedim. Ne yazık ki oyunu mahvetmişler. Oyunu hiç mi test etmediniz hiç mi özen göstermediniz?
Sizce oyun düzelir mi? Şu an oynamalı mıyım? Beklemekten yanayım.
Bendede akıyor oyun başka oyunu akan var mı?
Edit: Hikayeyi bitirdim. Takıla takıla olsada sırf hikayesi için katlandım ve oyunun ana hikayesini bitirdim. Daha önce oyunu ne izlemiş ne duymuş biri olarak hikayeyi çok klişe buldum.Değdi mi bilmiyorum ama oyuna o kadar para vermediğim için seviniyorum. Olurda bir gün düzeltilirse (ki sanmıyorum çünkü Cyberpunk 2077 hala hatalarla dolu) hikayesini akıcı bir şeiklde oynamak isterim.Birinin bağışıklığı vardır, aşı üretecek doktorlara ulaşmak için bir sürü yoldan geçersiniz vs.
9 saat 54 dakika sürmüş.Kaç saat sürdü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.