The Last of Us 2 alınır mı?

sağolun biraz araştırayım konsol banı gibi durumlardan korkan biriyim açıkçası, 2000 tl verip almam an meselesi gibi duruyor

sağolun biraz araştırayım konsol banı gibi durumlardan korkan biriyim açıkçası, 2000 tl verip almam an meselesi gibi duruyor
Dediğim hizmetin sizin isteğinizi karşılayacağına inanıyorum, deneyimlerinizi bekliyorum. Biraz araştırdım, sanırım bunların Türkiye'de sunucusu yok ve biraz gecikme problemi var, ayrıca bazı oyunlarda görüntü bozuluyormuş. Yani akıcı bir şekilde rahatsızlık hissetmeden oynama ihtimalinde var, eziyet çekerek oynama ihtimalinde var.

Son düzenleme:
Kafam rahat olsun daha iyi hocam sağolun yardım ettiğiniz için

Daha öncesinde forumda görmüştüm bir kontrol etmeni öneririm. Sağlam Pass | Sağlam Oyun 1 aylık alıp 1 ay boyunca mağazadaki tüm oyunlara erişebilirsin. Yine offline hesap olduğunu düşünüyorum. Yani hesap bilgilerini değiştiremezsin ama 50 TL gibi bir ücrete denenebilir. Hayırlı forumlar.

Kendi hesabıma almayı düşünüyorum kral sağol öneri için

Offline alın, oynayın diye bahsetmişsiniz ama orijinal oyunları almadığınızda, aslında hem geliştiricilere hem de içerik üreticilerine zarar vermiş oluyorsunuz. Sonra da oyunlardaki altyazı ve dublaj eksikliklerinden şikayet etmek biraz çelişkili olabiliyor.

Herkesin maddi durumu bir oyuna 2000 TL verecek kadar iyi olamayabiliyor, özellikle Türkiye'nin bugün ki haline bakarsak bir çok kişi bu fiyatı verebilecek durumda değil. Elbette parası olup da korsan oynayanları savunmuyorum ancak parası olmayan adam ne yapsın?

Haklısın, oyun fiyatları gerçekten yüksek ama korsan,ortak erişim v.s yerine indirimi beklemek de bir seçenek. Oyunlar yıl içinde birçok kez indirime giriyor, hatta bazen %50-60'a varan indirimler oluyor. Biraz sabırla ve takip ederek çok daha uygun fiyata almak mümkün. Hem böylece hem oyun yapımcısı kazanır, hem de vicdan rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…