The Last of Us 2 alınır mı?

Nerden alabilirim hesab çok bilgim yokta o konularda
Oyun güzel ama 2000 lira büyük para indirimi bekle araya az vakit girince daha iyi olur hem , peş peşe oynayınca speedrun yapmaya başlıyor insan, hikaye yutuluyor biraz çünkü ara bölümler ilerleyiş aynı.

Bana kalırsa gram değmez 2 bin TL sadece TLOU değil hiçbir oyuna verilmez offline hesap al 50-100 TL'ye oyna.
konsol banı gibi bi sıkıntı olur mu

İtemsatış'tan offline kod ile teslim veren yerlerden aldım bir sıkıntı çıkmadı. Genelde oyunaldığım mağazalar sentinus Store ve oppsgamershop.
konsol banı gibi sıkıntı olur mu

The Last of Us 1 oyununu yeni bitirdim 4 günde bayağı sardı oyun beni ve 2ci oyunu şu an çok fazla oynamak istiyorum ama fiyatı 2 bin TL sizce verilir mi? Oyun 2 ay önce indirime girmiş bayağı bir süre indirim gelmez gibi.
İkisini de oynadım ve ikisi de gerçekten başyapıt. Benim için iki oyun da kusursuz. 2.'si ise çok daha kusursuz. Ama gerçekçi konuşalım Türkiye şartlarında hiçkimse 2000 TL vermez bir oyuna. 600 TL bandına düşerse hiç kaçırmadan al.

Konsolda indirim beklemekten başka çareniz yok gibi görünüyor. Clouddeck diye bir sanal platformdan oyun oynama yeri varmış orada tlou2 oyunu da mevcutmuş anladığım kadarıyla ancak Türkiye'ye hizmet verilmiyor. Biraz kurcalarsan belki VPN tarzı bir şeyle Clouddeck'ten oyuna girebilirsin, gerçi burada da aylık 20 dolar hizmet bedeli isteniyor.

Biraz araştırdım ve Boosteroid isimli bir "Cloud Gaming" hizmeti veren şirket buldum. İçinde tlou2 var ve aylık 7.5 euro para istiyor. Bu hizmeti detaylıca araştırırsan ve uygun olduğunu düşünürsen deneyebilirsin. Eğer denersen, deneyimlerini paylaşmanı isterim. YouTube'da Türkiye'den bu hizmeti deneyimleyen kişiler var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı