The Last of Us 2'de RTX 3060 ekran kartı ısınma problemi nasıl çözülür?

Bovver1983

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. RTX 3060 ekran kartım var. Last of Us Part 2 oynarken Nvidia'nın optimize edilmiş ayarlarını kullanıyorum. Ancak oyun esnasında ekran kartı sıcaklığı 90 derecelere ulaşıyor ve aşırı fan sesi oluyor. Ayarları kaliteden performansa çektim, 2-3 kademe ancak yine bi değişiklik olmadı. Ne yapmam lazım?

Arkadaşlar merhaba. RTX 3060 ekran kartım var. Last of Us part 2 oynarken NVIDIA'nın optimize edilmiş ayarlarını kullanıyorum. Ancak oyun esnasında ekran kartı sıcaklığı 90 derecelere ulaşıyor ve aşırı fan sesi oluyor. Ayarları kaliteden performansa çektim, 2-3 kademe ancak yine bir değişiklik olmadı. Ne yapmam lazım?

Hcoam Last of Us 2 sistem gereksinimi biraz yüksek bir oyun bütün ayarları en düşüğe almanız lazım en iyi sıcaklık değerleri için.

Arkadaşlar merhaba. RTX 3060 ekran kartım var. Last of Us part 2 oynarken NVIDIA'nın optimize edilmiş ayarlarını kullanıyorum. Ancak oyun esnasında ekran kartı sıcaklığı 90 derecelere ulaşıyor ve aşırı fan sesi oluyor. Ayarları kaliteden performansa çektim, 2-3 kademe ancak yine bir değişiklik olmadı. Ne yapmam lazım?

Kartın normalde tam yükte 70-75'i geçmemesi lazım. Kartı en son ne zaman temizlediniz?

Hcoam Last of Us 2 sistem gereksinimi biraz yüksek bir oyun bütün ayarları en düşüğe almanız lazım en iyi sıcaklık değerleri için.
hocam nvidianın kendi optimize ayarlarında oynuyorum zaten fps problemi de yaşamıyorum.
Kartın normalde tam yükte 70-75'i geçmemesi lazım. Kartı en son ne zaman temizlediniz?
2 yıl önce aldım hiç temizlemedim. başka oyunlarda(spider man, hogwarts legacy, last of us 1) bu problemi yaşamadım.
Hocam undervolt yapın. Ayarları düşüğe çekmenize ise gerek yok oyunu high ayarlar dlss quality ile oynayın ancak fps'i 60'a sabitleyin. Isınma sorununuz çözülür böylece.
hocam ayarlar zaten o şekilde. undervolt çözüm olabilir ama ben sorunu arıyorum aslında çünkü diğer oyunlarda bu olmamıştı. son nvidia güncellemesinden sonra mı oldu soru işareti benim için.

Hocam NVIDIA'nın kendi optimize ayarlarında oynuyorum zaten FPS problemi de yaşamıyorum.

2 yıl önce aldım hiç temizlemedim. Başka oyunlarda(Spider-Man, Hogwarts Legacy, Last of Us 1) bu problemi yaşamadım.

Hocam ayarlar zaten o şekilde. Undervolt çözüm olabilir ama ben sorunu arıyorum aslında çünkü diğer oyunlarda bu olmamıştı. Son NVIDIA güncellemesinden sonra mı oldu soru işareti benim için.

Pardon ben kullanım olarak görmüştüm ama arkadaşın dediği gibi temizlikden dolayı olabilir. Daha öncesinde sıcaklık nasıldı.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    208,5 KB · Görüntüleme: 31

Technopat Haberler

Geri
Yukarı