The Last of Us 3 PC'ye gelecek mi?

rmznkrtl

Hectopat
Ben PC oyuncusuyum, Plastation özel oyunlarına imrendiğim kadar büyük firmaların (Rockstar Games istisna) oyunlarına imrenemiyorum. İmrenmekten bahsettiğim konu ise oyunu sevip sevmem değil oyunu yaparken gösterilen emekten bahsediyorum. Uzun lafın kısası Last of Us serisinin PC'ye gelmesini yıllardır bekledim. Oyunun arada da olsa videolarına bakmışlığım var. Hiç spoiler yememeğe çalışsamda ana hikayeyi etkileyecek herhangi bir spoiler yemedim. Ve sizlere sorum şu olacak spoilersiz olmamak kaydıyla Last of Us 3'ün gelip gelmeyeceği hakkında yorumlarınızı belirtmenizi isterim.

The Last Of Us 3'ün çıkacağı bile kesin değil. Naughty Do yeni bir IP'ye odaklanmış durumda. Yakın zamanda The Last Of Us ile ilgili göreceğimiz tek yeni içerik Factions modu.

Eğer olur da TLOU3 çıkarsa, mutlaka PC'ye gelecektir. Bütün özel oyunlar bir gün PC'ye çıkacak.

Artık yaptıkları her oyunu PC'ye getirmek zorundalar. Sadece PS platformundaki satışlardan kazandıkları para ile her oyuna 250-500 milyon dolar akıtmaları imkansız. Sadece Sony'nin kendisinin de dediği gibi en az 1 yıl konsola özel olarak kalır sonra PC'ye gelir.

Çıkar çıkmasına da önce bir oyun çıksın sonra konuşmak daha doğru olur. Çünkü yukarıda da denildiği gibi Naughty Dog yepyeni bir oyun yapmakta ne uncharted ne de last of us. Büyük oyunlar 5 sene civarında yapılıyor zaten. 1 yıldır yapıyor olsalar 4 yıl + last of us 5 yıl yapılsa 9 yıl eder PC'ye de 2 sene sonra gelse etti 2034.

Ben PC oyuncusuyum, plastation özel oyunlarına imrendiğim kadar büyük firmaların (Rockstar Games istisna) oyunlarına imrenemiyorum. İmrenmekten bahsettiğim konu ise oyunu sevip sevmem değil oyunu yaparken gösterilen emekten bahsediyorum. Uzun lafın kısası Last of Us serisinin PC'ye gelmesini yıllardır bekledim. Oyunun arada da olsa videolarına bakmışlığım var. Hiç spoiler yememeğe çalışsamda ana hikayeyi etkileyecek herhangi bir spoiler yemedim. Ve sizlere sorum şu olacak spoilersiz olmamak kaydıyla Last of Us 3'ün gelip gelmeyeceği hakkında yorumlarınızı belirtmenizi isterim.

Oyun çıktıktan 2 3 sene sonra gelir hocam.

Beni yanlış anladınız galiba, TLOU 3 PC'ye gelip gelmemesini sormadım. Seri devam edecek mi? TLOU 3 çıkacak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Seri devam edecek mi? TLOU3 çıkacak mı?
Naughty Dog eş başkanı Neil Druckmann'ın açıklamaları:
“The Last of Us Part 3’ü merak eden insanlar olduğunu biliyorum. Söyleyebileceğim tek şey, Naughty Dog’da yayıncımız Sony olduğu için çok ama çok ayrıcalıklı olduğumuz. Bu da Sony’nin oyunlarımızı finanse ettiği, bizi desteklediği ve sahibimiz olduğu anlamına geliyor.

Tutkularımızın peşinden gitmemiz için her adımda bizi desteklediler – yani, sırf bir şey başarılı olduğu için insanlar baskının olduğunu ve bizim bir devam oyunu yapmamız gerektiğini düşünüyor. Olay bundan ibaret değil.”

Uncharted 4 en çok satan oyunlarımızdan biriydi ve bu hikayeye son fırça darbemizi vurup işimizin bittiğini söyleyebiliriz. Yolumuza devam ediyoruz. Aynı şekilde The Last of Us ile devam edip etmemek de bize kalmış.

Sürecimiz, Part 2’yi yaptığımız zamankiyle aynı, yani aşk hakkında bu evrensel mesajı ve ifadeyi içeren ilgi çekici bir hikaye bulabilirsek – tıpkı birinci ve ikinci oyunda olduğu gibi – o zaman bu hikayeyi anlatacağız. Bir şey bulamazsak, Part 2 ile çok güçlü bir sonumuz var ve bu son olacak.”
Kısacası, anlatacak güzel bir hikaye bulurlarsa 3. oyun gelecek, bulamazlarsa gelmeyecek.

Beni yanlış anladınız galiba tlou 3 pc ye gelip gelmemesini sormadım. seri devam edecek mi? Tlou 3 çıkacak mı?
"The Last of Us 3 PC'ye gelecek mi?" başlık böyle olunca normal. Çıkıp çıkmayacağı belli değil. Neil Druckmann "...Eğer aklımıza güzel fikir gelirse devam ettiririz." demişti diye hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı