The Last of Us 3 PC'ye gelecek mi?

Beni yanlış anladınız galiba TLOU 3 PC'ye gelip gelmemesini sormadım. Seri devam edecek mi? TLOU 3 çıkacak mı?

Bruh, başlıktan dolayi jerkes yanlış anlamis.
Soru ya gelecek olursak bence evet böyle büyük yapimi devam ettirirmek icin çabalayacaklar ama umarım devam edelim derken icine etmezler serinin.

Çok yüksek ihtimalle devamı gelir fakat daha çok var. Ps5 neslinde görmeyiz. Ps5’e de çıkabilir fakat TLOU 3 çıktığı zaman ps6’da çıkmış olur bence.

Adı üstünde daha fazla kaar etmek istiyorlarsa PC'ye getirirler bu kadar basit PC kullanıcı sayısı daha fazla oyun konsolarına göre.

Ben PC oyuncusuyum, Plastation özel oyunlarına imrendiğim kadar büyük firmaların (Rockstar Games istisna) oyunlarına imrenemiyorum. İmrenmekten bahsettiğim konu ise oyunu sevip sevmem değil oyunu yaparken gösterilen emekten bahsediyorum. Uzun lafın kısası Last of Us serisinin PC'ye gelmesini yıllardır bekledim. Oyunun arada da olsa videolarına bakmışlığım var. Hiç spoiler yememeğe çalışsamda ana hikayeyi etkileyecek herhangi bir spoiler yemedim. Ve sizlere sorum şu olacak spoilersiz olmamak kaydıyla Last of Us 3'ün gelip gelmeyeceği hakkında yorumlarınızı belirtmenizi isterim.
The Last of Us 3.oyunu sadece söylentidir. Bildiğim kadarıyla yaptıkları 2.oyundan tepki çektiklerini ve yeni oyunu hakkında çıkarmayı düşünmediklerini biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı