The Last of Us 8 GB RAM ile oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 11

shinorarts

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 GB DDR5
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 4050 (6GB GDDR6)
İşlemci
i5-12450HX
Merhaba, benim laptopumun özellikleri şu şekilde:
RTX 4050 6 GB, i5-12450HX, 8 GB DDR5.
Last of Us oyununda 8 GB RAM olması bir problem yaratır mı? Ayrıca bunun gibi minimum sistem gereksinimlerinde 16 GB RAM yazan oyunları rahatça oynayabilir miyim?

Yanlış bilgi
Last of Us oyununda 8 GB RAM olması bir problem yaratır mı? Ayrıca bunun gibi minimum sistem gereksinimlerinde 16 GB RAM yazan oyunları rahatça oynayabilir miyim?

Oynanmaz, neden mi? Hemen nedeni de söyleyeyim sana, oyun 16 GB istiyor, 8 GB ile darboğaz eder darboğaz eder oynayamazsın. çok zorlanır elindeki 8 GB yanar bu sefer öyle zorlarsan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -2 Eksi
Oynanmaz, neden mi? Hemen nedeni de söyleyeyim sana, oyun 16 GB istiyor, 8 GB ile darboğaz eder darboğaz eder oynayamazsın. çok zorlanır elindeki 8 GB yanar bu sefer öyle zorlarsan.

Abartmayın, RAM niye yansın hata verir kapar oyunu.
Yeteceğini sanmam 8 daha takın.

The Last of Us çok fazla RAM ve VRAM tüketen bir oyun. Üstüne VRAM olarak bilgisayarınız yetersiz, binevi RAM'den destek alıcak ve ekstra bir kasma sorunu oluşabilir. Diğer 16 GB'lik oyunlarda sıkıntı oladabilir, olmayadabilir. Oyuna bağlı. RDR2 pek sıkıntı yaratmaz mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı