pyeso Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.158 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #1 Merhaba hiç önceden olmuyordu bugün sadece olmaya başladı. Acaba 30GB yer kaldığı için mi yoksa başka bir nedenden dolayı mı?
Merhaba hiç önceden olmuyordu bugün sadece olmaya başladı. Acaba 30GB yer kaldığı için mi yoksa başka bir nedenden dolayı mı?
eyuptekce Picopat Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #2 pyeso dedi: Merhaba hiç önceden olmuyordu bugün sadece olmaya başladı. Acaba 30GB yer kaldığı için mi yoksa başka bir nedenden dolayı mı? Genişletmek için tıkla... Yok bendede oluyor o galiba ani geçişlerden dolayıdır. Cpu yu çok zorluyor ya Artı 0 Eksi
pyeso dedi: Merhaba hiç önceden olmuyordu bugün sadece olmaya başladı. Acaba 30GB yer kaldığı için mi yoksa başka bir nedenden dolayı mı? Genişletmek için tıkla... Yok bendede oluyor o galiba ani geçişlerden dolayıdır. Cpu yu çok zorluyor ya
KS KS pyeso Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.158 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #3 eyuptekce dedi: Yok bendede oluyor o galiba ani geçişlerden dolayıdır. Cpu yu çok zorluyor ya Genişletmek için tıkla... Hocam ama garip olan dün oynadım su gibiydi bugün oynadım 2-3 kere karşılaştım benim oynadığım part 2 Artı 0 Eksi
eyuptekce dedi: Yok bendede oluyor o galiba ani geçişlerden dolayıdır. Cpu yu çok zorluyor ya Genişletmek için tıkla... Hocam ama garip olan dün oynadım su gibiydi bugün oynadım 2-3 kere karşılaştım benim oynadığım part 2
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.102 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #4 Oyun tamamen takılıyor mu yoksa drop mu giriyor? Bende de birkaç kez donmuştu oyun restart atınca düzelmişti. CPU yu sömüren bir oyun. Artı 0 Eksi
Oyun tamamen takılıyor mu yoksa drop mu giriyor? Bende de birkaç kez donmuştu oyun restart atınca düzelmişti. CPU yu sömüren bir oyun.
KS KS pyeso Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.158 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #5 YüzbaşıJohnPrice dedi: Oyun tamamen takılıyor mu yoksa drop mu giriyor? Bende de birkaç kez donmuştu oyun restart atınca düzelmişti. CPU yu sömüren bir oyun. Genişletmek için tıkla... Bir anda takiliyor 2 saniye sonra geri geliyor hocam Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Oyun tamamen takılıyor mu yoksa drop mu giriyor? Bende de birkaç kez donmuştu oyun restart atınca düzelmişti. CPU yu sömüren bir oyun. Genişletmek için tıkla... Bir anda takiliyor 2 saniye sonra geri geliyor hocam
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.102 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #6 pyeso dedi: Bir anda takiliyor 2 saniye sonra geri geliyor hocam Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri nedir? Oyun içi kullanımlar nasıl? RAM kullanımı, VRAM kullanımı, CPU ve GPU değerleri falan. Artı 0 Eksi
pyeso dedi: Bir anda takiliyor 2 saniye sonra geri geliyor hocam Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri nedir? Oyun içi kullanımlar nasıl? RAM kullanımı, VRAM kullanımı, CPU ve GPU değerleri falan.
KS KS pyeso Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.158 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #7 YüzbaşıJohnPrice dedi: Sistem özellikleri nedir? Oyun içi kullanımlar nasıl? RAM kullanımı, VRAM kullanımı, CPU ve GPU değerleri falan. Genişletmek için tıkla... Sistem rx9060xt 16gb AMD Ryzen 5 7500f gpu 57-60 arasında CPU 72-75 Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Sistem özellikleri nedir? Oyun içi kullanımlar nasıl? RAM kullanımı, VRAM kullanımı, CPU ve GPU değerleri falan. Genişletmek için tıkla... Sistem rx9060xt 16gb AMD Ryzen 5 7500f gpu 57-60 arasında CPU 72-75