The Last Of Us benzeri PC oyunları

Marchempas

Kilopat
Daha fazla  
The Last Of Us benzeri, TPS, sırt kamerasıyla gördüğümüz ve içinde hayatta kalma mekanikleriyle çizgisel, lineer yapıda bir oyun arıyorum. Cevaplarınız için teşekkürler. RPC önermezseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapılan stabilize çalışmaları ile the last of us gibi uncharted da PC de oynanabilir durumda. Tabi siz beceremiyorsanız ayrı mesele.
Şimdi becerip becermemem ile ne alakası var? Buraya neden sapıttınız konuyu? Nereden biliyosunuz beceremeyeceğimi? Daha önce çok şey becerdim, becermeyi severim.

Şimdi becerip becermemem ile ne alakası var? Buraya neden sapıttınız konuyu? Nereden biliyosunuz beceremeyeceğimi? Daha önce çok şey becerdim, becermeyi severim.

Öldüm gülmekten ya abxjdkfjfkffkfkfkgkvkvk
Yapılan stabilize çalışmaları ile the last of us gibi uncharted da PC de oynanabilir durumda. Tabi siz beceremiyorsanız ayrı mesele.
Emilatörler 30 fps stabil verebilecek optimizasyonda değiller daha sen oynuyormusun ki becerip becerememekten bahsediyorsun ayrıca rpcs3 ün sıkı takipcisiyim her güncellemeye bakıyorum yalan bilgi vermessen sevinirim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı