The Last of Us bilgisayara gelir mi?

Herkes gelmez demiş ama ben çok uzak görmüyorum büyük exclusive oyunların PC'ye çıkmasını. Biliyosunuz Death Stranding vs çıktı önceden PS Exclusive olup, hadi bu 3. parti oyunlar desek de bundan öncesinde Horizon Zero Dawn çıktı PC'ye tamamen Sony yapımı olup PC'ye çıkan. Şimdi Days Gone çıkacağı açıklandı, bu da tamamen Sony yapımı bir oyun.

Zaten Sony içinden kişilerin Twitter'dan yaptığı açıklamalarda Sony'nin asıl para gelirinin konsollardan değil dijital oyun satışlarından olduğunu ve bu sebepten PC'ye artık oyun çıkarmaya soğuk bakmadıkları anlaşılıyordu. Her ne kadar konsol satışları belki bir tık azalsa da GoW, TLoU, Uncharted gibi yapımların PC'ye çıkmasından ötürü diğer elden oyun satışlarından çok yüksek bir gelir elde edecekleri aşikar. Yani tamamen Sony'nin felsefesine bağlı kesin çıkmaz denemez ama kesin çıkar da denemez.

Ama şunu diyebilirim ki The Last of Us ilk oyunun da çıkacağını sanmıyorum bu saatten sonra. Belki remastered yapılır hem PS5 hem PC'ye çıkabilir ama çok düşük ihtimal. Ama dediğim gibi ben GoW, TLoU 2, Uncharted gibi yapımların belirli bir süre sonra PC'ye duyurulacağını çıkacağını umut ediyorum ve bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı