The Last of Us çantası nereden bulunur?

Kutmoon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bayağıdır bakıyorum ancak yabancı siteler dışında herhangi bir yerde bulamadım ve 100 200 dolar arası bir fiyat belirtiliyor. Ancak benim o kadar bir bütçem yok ve bu çantayı bir şekilde bulma veya yaptırma şansım var mıdır? Varsa eğer nasıl olabilir yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• TLOU ELLİE ÇANTA.jpg
    TLOU ELLİE ÇANTA.jpg
    148,2 KB · Görüntüleme: 768
  • TLOU ELLİE ÇANTA 2.jpg
    TLOU ELLİE ÇANTA 2.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 413
Son düzenleyen: Moderatör:
75$ ve 100$'a var. Replika maalesef yok... En kötü o simgeleri satan yeri bulursanız alıp böyle bir çantaya koyabilirsiniz benzer renkte olan.

Bundan alıp resimdekine benzer bir çanta satın alıp ona takabilirsiniz.
Bunun gibi:

75$ ve 100$'a var. Replika maalesef yok... En kötü o simgeleri satan yeri bulursanız alıp böyle bir çantaya koyabilirsiniz benzer renkte olan.

Öyle bir çantada bulamadım yaptırabilir miyiz diye sormak istedim keşke bulabilsem, o üstündekiler var bende ama çanta yok maalesef.

Bundan alıp resimdekine benzer bir çanta satın alıp ona takabilirsiniz.
Bunun gibi:

Keşke resimdekine benzer bir çanta bulabilsem ya da yaptırabilsem, bu yüzden sordum yaptırabilir miyiz ya da bulabilir miyiz diye?

Bir bulsam keşke. Yine pahalı tutar.

1000'e kadar okeydim pinler bulundu da çanta yok yani yaptırabilsem birine ya da benzerini bulabilsem keşke.

Bir bulsam keşke. Yine pahalı tutar.

1000'e kadar okeydim pinler bulundu da çanta yok yani yaptırabilsem birine ya da benzerini bulabilsem keşke.

Belki terziler yapabilir, birkaç terziye sorun isterseniz.

Önerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim öneriniz için <3 bir de bu attığınız linkteki pinler güvenilir midir satıcı olarak bir sorun olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı