Orangkal Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #1 Ya o kadar güzel foto çektim, gelen fotoğrafa bak. Menüyü gizlemeden çekiyormuş ya. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2025
Çözüm Schwagos 22 Haziran 2025 Bende birkaç tane çektim o menü dahil olmuyordur sanmıştım ama oluyor. Geri dönüşü yok maalesef. Artık gizleyerek çekersiniz.
Bende birkaç tane çektim o menü dahil olmuyordur sanmıştım ama oluyor. Geri dönüşü yok maalesef. Artık gizleyerek çekersiniz.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #2 F tuşuna basınca menü gizleniyor ya hocam. Artı 0 Eksi
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.900 Çözümler 27 Yer ABD, Seattle 22 Haziran 2025 #3 Bende birkaç tane çektim o menü dahil olmuyordur sanmıştım ama oluyor. Geri dönüşü yok maalesef. Artık gizleyerek çekersiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Bende birkaç tane çektim o menü dahil olmuyordur sanmıştım ama oluyor. Geri dönüşü yok maalesef. Artık gizleyerek çekersiniz.
KS KS Orangkal Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #4 Arkserhat dedi: F tuşuna basınca menü gizleniyor ya hocam. Genişletmek için tıkla... Ben resim çekince otomatik kayboluyor sanımıştım ;( Artı 0 Eksi
Arkserhat dedi: F tuşuna basınca menü gizleniyor ya hocam. Genişletmek için tıkla... Ben resim çekince otomatik kayboluyor sanımıştım ;(
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #5 Orangkal dedi: Ben resim çekince otomatik kayboluyor sanımıştım ;( Genişletmek için tıkla... Her oyunda mantık öyle hocam. Mesela Forza 4 ve 5 bir tuşa basınca gizleniyor, Uncharted da olsun falan aynı mantık da çalışıyor hepsi. Artı 0 Eksi
Orangkal dedi: Ben resim çekince otomatik kayboluyor sanımıştım ;( Genişletmek için tıkla... Her oyunda mantık öyle hocam. Mesela Forza 4 ve 5 bir tuşa basınca gizleniyor, Uncharted da olsun falan aynı mantık da çalışıyor hepsi.