Haraketsiz ise Steam Pazardan satın alabilirsiniz. Steam puanı marketi için demiyorum.TLOU arka planları alınmıyor işte 2 saat+ oyunu oynamak gerekıyo
En ucuz hangisiyse ordan al. Ben satın almadan oynuyorum, para verilmez bence.The Last of Us serisini almayı düşünüyorum. Sizce Epic'ten mi almalıyım yoksa Steam'den mi?
Zevk meselesi, ben şahsen oyunlarda başarım açmayı seviyorum ve bu yüzden indirimde ile alıyorum oyunları.Korsan indir oyna verme 15-20 saat için
bende o yuzden işte steam i düşünmüyo değilim ama pahalı işteZevk meselesi, ben şahsen oyunlarda başarım açmayı seviyorum ve bu yüzden indirimde ile alıyorum oyunları.
Aynen, epicte başarım yokmuş. O zaman başarım takıntısı olan insan steam'den alsın.bende o yuzden işte steam i düşünmüyo değilim ama pahalı işte
Pahalı mahalı boşver sırf 15 saatlik oyunda başarım kasıcam diye bu kadar para vermek saçmalık.bende o yuzden işte steam i düşünmüyo değilim ama pahalı işte
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.