The Last of Us Network Pass sorunu

Makaleler
113
Yer
Bucak-Burdur
Daha fazla  
Meslek
Online İngilizce Öğretmeni
Selam arkadaşlar. Biriniz bana şurada altı çizili olan yeri çevirebilir mi? Oyunu az önce bitirdim. Harikaydı. Ancak bir de multiplayer atayım dedim. Network Pass istiyor. D&R'dan bana bir kod gelmişti. Survival Pack DLC gibi. Onu girdim. Onu girince işte ek özellikler indirildi. Sonrasında beni geldiğim sayfaya geri yönlendirdi. O sayfada da, Network Pass kodu kullanın, Network Pass kodu satın alın, Ana menüye dönün, seçenekleri var.

Not : Network Pass kodu satın alın, yazısına tıkladım. Ancak alınabilecek hiçbir şey yok deyip geri attı sayfaya.

Çevrilecek yazının resmi :

5OBZfeA.png

Tamam tamam, gerek kalmadı. Playstation Store'a girdim. The Last of Us'ın sayfasına gittim. Orada bir Network Pass gördüm. Onun açıklamasını okudum. This Network Pass gives you access to this game's online gameplay and features yazısını gördüm ve yıkıldım desem yeridir. Online için para verip bir de bunu almam gerekiyormuş... Neyse bakalım.

Yalnız benim anlamadığım, oyunu 129 TL'ye satın aldım ve D&R'dan bana bir Online Pass gelmesi gerekmiyor muydu? Bunu onlara mesaj atarak bir sormam gerekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı