The Last of Us optimizasyonu düzeldi mi?

Epicfeno

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, oyun indirime girmiş. Optimizasyonda düzelme falan var mı? Sizce alınır mı?

Sistemim:
  • R5 5600.
  • 2x8 3200MHz.
  • 6750XT.

FPS'ler 3-5 bir şey yükselmiştir ama kaynak kullanımları hala devasa. Tabii buna optimizasyon düzeldi diyorsanız bilemem. Bu oyun bundan öteye gidemez zaten, fırsatınız varken alın hikayesinin tadını çıkartın sadece.

Bende 4060 i3 12100F ikilisi var. Oyunu korsan olarak en güncel sürümden oynamıştım arada anlık 1 saniyeliğine donma oluyordu. Onun dışında bir de yüksek VRAM kullanımı vardı.

Tüm ayarları köklediğimde 7,8 GB VRAM kullanımlarını görmüştü. Ama senin ki 12 GB VRAM çok sıkıntı yaşamazsın.

Teşekkür ederim arkadaşlar, dolar kuru yükselmeden satın almayı düşünüyorum. Oyun oynanabilir seviyede duruyor.

Tam düzeldi sayılmaz ama eskisi kadar rezil değil. Kaynak kullanımları zirvede. Özellikle VRAM ve CPU katili. 4050(105 watt) ve i5 12450H ile oynamaktayım. Orta yüksek-akıcı oynayabiliyorum şuanm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaynak kullanımları hala yüksek video 2 ay öncesine ait.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı