Nasıl etkilemesin ya? Oyun crack diyorum. İçinde her türlü virüs olabilir. Gidip stres testi yapın boş zaman harcamaktansa. Ya da gidip farklı oyunlarda deneyin. Sanki Steam vb. bir platformdan almış gibi kesin konuşuyorsunuz.
Hocam öncelikle farklı crack oyunlarda böyle sorunlarla karşılaşmadım RDR2 crackde bile yüksek ile Ultra karışım ayarlarda maksimum 82 dereceye çıkıyordu.
Bilgisayarınız laptop değilse sıkıntı hocam. Başka oyunlarda da böyleyse sıkıntı var demektir. Termal+işlemci soğutucu stok ise güncelleme isteyebilir.
Hocam öncelikle farklı crack oyunlarda böyle sorunlarla karşılaşmadım RDR2 crackde bile yüksek ile Ultra karışım ayarlarda maksimum 82 dereceye çıkıyordu.
2 buçuk ay boyunca PC durdumu yoksa arada çalıştımı? Eğer çalıştıysa termal macunluk bir durum yok. Çalışmadıysa kurumuş olabilir. Benim Mx-4 macun, bilgisayarı 1 ay kullanmadım diye kurumuştu.
Soğutucu nedir? Tekrar soruyorum.
Bir işlemcinin normal şartlarda 100 dereceye yaklaşması normal değil. Soğutucu ya yetersiz geliyor ya da bir yerinde problem var.