Oooo crack çok kötü, evet. Hatta bilgisayar havaya uçabilir, dikkat etmek gerek.
Crack nereden yüklendiğine bağlı. Sağlam kaynaksa ve oyunu alacak kadar param yoksa bende kullanıyorum. Ancak şu durumda en şüpheli crack duruyor.
Oooo crack çok kötü, evet. Hatta bilgisayar havaya uçabilir, dikkat etmek gerek.
Bu arada yanlışlıkla sizi konu sahibi sanmışım. En iyisi temizinden bir konu açın ve azıcık bilgilenin. Konu sahibinden özür diliyorum.Oooo crack çok kötü, evet. Hatta bilgisayar havaya uçabilir, dikkat etmek gerek.
Nasıl etkilemesin ya? Oyun crack diyorum. İçinde her türlü virüs olabilir. Gidip stres testi yapın boş zaman harcamaktansa. Ya da gidip farklı oyunlarda deneyin. Sanki Steam vb. bir platformdan almış gibi kesin konuşuyorsunuz.
Bilgisayarınız laptop değilse sıkıntı hocam. Başka oyunlarda da böyleyse sıkıntı var demektir. Termal+işlemci soğutucu stok ise güncelleme isteyebilir.
Her Crack aynı olacak diye bir şey yok.Hocam öncelikle farklı crack oyunlarda böyle sorunlarla karşılaşmadım RDR2 crackde bile yüksek ile Ultra karışım ayarlarda maksimum 82 dereceye çıkıyordu.
Laptop değil hocam.
Her crack aynı olacak diye bir şey yok.
Oyunun her anında mı durum böyle? Çünkü oyunun bazı yerlerinde halâ işlemciye Full yük bindiriyor.
Sizin termal bakım zamanınız gelmiş görünüyor.Anladım sağ olun işlemci stres testini deneyeceğim.
Bazen 97 dereceye kadar çıkıyor fakat 1-2 dakika içinde tekrar 90 ila 85 derece iniyor sonra tekrar 97 dereceye çıkıyor arada.
Sizin termal bakım zamanınız gelmiş görünüyor.
2 buçuk ay boyunca PC durdumu yoksa arada çalıştımı? Eğer çalıştıysa termal macunluk bir durum yok. Çalışmadıysa kurumuş olabilir. Benim Mx-4 macun, bilgisayarı 1 ay kullanmadım diye kurumuştu.Hocam termal macunu yazın başlarında yaptırdık.
2 buçuk ay falan oluyor.
Soğutucu nedir? Tekrar soruyorum.Hocam termal macunu yazın başlarında yaptırdık.
2 buçuk ay falan oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.