The Last of Us Part 1 beni çok derinden etkiliyor

Ahmethann

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
The Last of Us Part 1 beni çok derinden etkileyen bir yapım, Joel ve Ellie'nin oyun boyunca gelişen ilişkileri ve oyun boyunca Joel'un Ellie'ye karşı yavaş yavaş kızıymış gibi bir sevgi beslemeye başlaması Ellie'nin ise Joel'ı baba figürü olarak görmeye başlaması. Trajedi dolu bir dünyada baba kız ilişkisinin verdiği yaşama tutunma amacı, tüm bunların yanında bir de oyunun mükemmel müziklerinin eklenmesi insanı çok duygusallaştırıyor ve varoluşsal sancılar yaşamamı sağlıyor. Bu müzikleri bize kazandıran Gustavo Santaolalla'ya ise saygı duyuyorum teşekkürler Gustavo iyi ki varsın.
Bu oyuna karşı hissedilen duyguları kelimelere dökebilmek kolay değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Her ne kadar Ellie fanı olsam da Part 1'deki Ellie'yi pek sevdiğimi söyleyemeyeceğim. Şu baba-kız ilişki hissiyatını tek yaşayamayan benim herhalde. Sebeplerinden biri de, Joel'e çok kötü davranıyor en ufak bir şeyde bile. 13 yaşında bir kız olmasına rağmen o kadar atarlı ki, sanki Joel ve Ellie sevgili olmuş da Ellie atar yapıyor diye düşündüm bazen. Evet, ciddi ciddi bunu bana düşündürdü. Joel'da sanki erkek arkadaşı gibi onunla barışmaya çalışıyor.

Ama 2. oyundaki Ellie, tam anlamıyla bir GOAT. Yine ergen kızımızın Joel ile oyun başından ufak bir tartışmaları olmuştu ama sonrasını bilen biliyor zaten. Çok ağır spoiler devamı.

Karakter gelişimini en çok beğendiğim karakterdir Ellie, 2. oyunda.

Son düzenleme:
Her ne kadar ellie fanı olsam da part 1'deki Ellie'yi pek sevdiğimi söyleyemeyeceğim. Şu baba-kız ilişki hissiyatını tek yaşayamayan benim herhalde. Sebeplerinden biri de, Joel'e çok kötü davranıyor en ufak bir şeyde bile. 13 yaşında bir kız olmasına rağmen o kadar atarlı ki, sanki joel ve ellie sevgili olmuş da ellie atar yapıyor diye düşündüm bazen. Evet, ciddi ciddi bunu bana düşündürdü. Joel'da sanki erkek arkadaşı gibi onunla barışmaya çalışıyor.

Doğduğu dünya yetim olması ve yaşam şartlarının karakterini şekillendirmesinin bir sonucu. Her şey toz pembe olamıyor maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı