The Last of Us Part 1 çöküyor

Eyupmert16

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu korsan son sürümü indirdim ilk başlarda çökme sorunu falan yoktu ilerleyen bölümde oyun donup çöküyor ve ardından çökme metni geliyor yeniden açınca oyunu GPU çökmesinden dolayı kapanmıştır diyor acaba oyundamı bir sorun var ekran kartımdamı sistemim RX6700 XT red hellhound işlme i Ryzen 7 5700X 16 GB DDR4 3200 MHz RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun PC versiyonunda optimizasyon çok kötü olduğu için normaldir sorun oyunda.

Hocam bugün Shadow Tomb Raider denedim oyunun bir kısmında bilgisayar kendine restart çekiyor donuyor oyun Spider-Man miles da hiçbir problem yok metro ezoduxta hiçbir problem yok Batman Arkham Knight'e hiçbir problem yok Last of Us ve Shadow tomb Raider'de sistem çöküyor kafayı yiyeceğim neden yapıyor acaba WattMan olma ihtimali var mı?

Oyunu korsan son sürümü indirdim ilk başlarda çökme sorunu falan yoktu ilerleyen bölümde oyun donup çöküyor ve ardından çökme metni geliyor yeniden açınca oyunu GPU çökmesinden dolayı kapanmıştır diyor acaba oyundamı bir sorun var ekran kartımdamı sistemim RX6700 XT red hellhound işlme i Ryzen 7 5700X 16 GB DDR4 3200 MHz RAM.

Hocam çözebildiniz mi sorunu? Bende de 6700 XT R5 5600 var. Korsan yükledim bende son sürümünü. Oyunda bir sıkıntı yoktu. İlerledim yaklaşık 3-4 saat kadar. Mezarlık bölümünde oyun sürekli çöküyor. Hiçbir şekilde ilerleyemiyorum.

Hocam bugün Shadow Tomb Raider denedim oyunun bir kısmında bilgisayar kendine restart çekiyor donuyor oyun Spider-Man miles da hiçbir problem yok metro ezoduxta hiçbir problem yok Batman Arkham Knight'e hiçbir problem yok Last of Us ve Shadow Tomb Raider'de sistem çöküyor kafayı yiyeceğim neden yapıyor acaba WattMan olma ihtimali var mı?

6700 XT ile oynadım bu oyunu bitiremedim PC sattım ama sorun yoktu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı