The Last of Us Part 1 çöküyor

xlqs47

Decapat
Daha fazla  
Kanalizasyon bölümüne geldim ve özellikle gemiye girdiğimde oyun bir anda çöküyor. Çözüm nedir? Oyunu FitGirl'den indirdim bu arada.

Çözümü bilmiyorum fakat bir şey sormak istiyorum virüs gibi bir durumla karşılaştınmı.
Hayır virüs yok her gün tarama da yapıyorum.
Oyunun surumu ne? Updateleri yaptin mi? Ilk surum falan ise boyle sorunlar yasanabiliyor. Hata kodu veriyor mu?
Hayır hata kodu yok sadece ekran kartının yazılımının oyunun çöktüğünü bildiren bir yazısı çıkıyor ve rapor etmek isteyip istemediğimi soruyor. Diğer updateler de güncel.
Sisteminizden kaynaklanıyor olabilir. Sistem özelliklerinizi söyleyebilirmisiniz
Ekran Kartı: AMD Radeon 7600 RX
İşlemci: AMD Radeon 8400F
RAM Bellek: 16 GB
Anakart: ASUS Prime 620M-K

Hayır hata kodu yok sadece ekran kartının yazılımının oyunun çöktüğünü bildiren bir yazısı çıkıyor ve rapor etmek isteyip istemediğimi soruyor. Diğer Update'ler de güncel.

Ekran kartı: AMD Radeon 7600 RX.
İşlemci: AMD Radeon 8400F.
RAM bellek: 16 GB.

Eminiz değil mi kral virüs olmadığına hangi antivirüs ile tarıyorsun.

Hayır hata kodu yok sadece ekran kartının yazılımının oyunun çöktüğünü bildiren bir yazısı çıkıyor ve rapor etmek isteyip istemediğimi soruyor. Diğer updateler de güncel.

Ekran Kartı: AMD Radeon 7600 RX
İşlemci: AMD Radeon 8400F
RAM Bellek: 16 GB
Steam topluluktan benzer bir sorun yasayan var mi bir bakin isterseniz. Oyun dosyalarini dogrulayamiyorsunuz silip farkli bir yerden yukleyedebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı