fitgirl sürümünün V1.1.3 olması lazımOyunun surumu ne? Updateleri yaptin mi? Ilk surum falan ise boyle sorunlar yasanabiliyor. Hata kodu veriyor mu?
Kanalizasyon bölümüne geldim ve özellikle gemiye girdiğimde oyun bir anda çöküyor. Çözüm nedir? Oyunu FitGirl'den indirdim bu arada.
Hayır virüs yok her gün tarama da yapıyorum.Çözümü bilmiyorum fakat bir şey sormak istiyorum virüs gibi bir durumla karşılaştınmı.
Hayır hata kodu yok sadece ekran kartının yazılımının oyunun çöktüğünü bildiren bir yazısı çıkıyor ve rapor etmek isteyip istemediğimi soruyor. Diğer updateler de güncel.Oyunun surumu ne? Updateleri yaptin mi? Ilk surum falan ise boyle sorunlar yasanabiliyor. Hata kodu veriyor mu?
Ekran Kartı: AMD Radeon 7600 RXSisteminizden kaynaklanıyor olabilir. Sistem özelliklerinizi söyleyebilirmisiniz
Hayır virüs yok her gün tarama da yapıyorum.
Hayır hata kodu yok sadece ekran kartının yazılımının oyunun çöktüğünü bildiren bir yazısı çıkıyor ve rapor etmek isteyip istemediğimi soruyor. Diğer Update'ler de güncel.
Ekran kartı: AMD Radeon 7600 RX.
İşlemci: AMD Radeon 8400F.
RAM bellek: 16 GB.
Anakart: ASUS Prime 620M-K
kasperskyEminiz değil mi kral virüs olmadığına hangi antivirüs ile tarıyorsun.
Steam topluluktan benzer bir sorun yasayan var mi bir bakin isterseniz. Oyun dosyalarini dogrulayamiyorsunuz silip farkli bir yerden yukleyedebilirsiniz.Hayır virüs yok her gün tarama da yapıyorum.
Hayır hata kodu yok sadece ekran kartının yazılımının oyunun çöktüğünü bildiren bir yazısı çıkıyor ve rapor etmek isteyip istemediğimi soruyor. Diğer updateler de güncel.
Ekran Kartı: AMD Radeon 7600 RX
İşlemci: AMD Radeon 8400F
RAM Bellek: 16 GB
Anakart: ASUS Prime 620M-K
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.