Çözüldü The Last of Us Part 1 "GPU çöktü" hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

h.aliloztrk

Decapat
Daha fazla  
RTX 4080 ekran kartı, i7 13. nesil işlemci, 32 GB RAM var. Oyunu Epic Games'ten satın aldım. Böyle bir hata ile karşılaşıyorum, çözümünü bilen yardım ederse sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-26 222617.png
    18,4 KB · Görüntüleme: 91
  • Ekran görüntüsü 2025-05-26 222635.png
    35,9 KB · Görüntüleme: 74
RTX 4080 ekran kartı, i7 13. nesil işlemci, 32 GB RAM var. Oyunu Epic Games'ten satın aldım. Böyle bir hata ile karşılaşıyorum, çözümünü bilen yardım ederse sevinirim.
Oyunu ilk defa açtığında mı böyle bir hata aldın, hala devam ediyor mu?

oyunu ilk açtığımda 2 saat kadar oynadım herhangi bir sorun yoktu sonrasında donup oyundan atmaya baladı nvdia app den optimize edip açtım yine aynı sorunla karşılaştım şuandada devam ediyor
Sürücü olarak 576.52'yi kullanıyorsunuz?

Oyunu dün Steam üzerinden satın aldım ben de. RTX 4060 ile Ryzen 5 7500F var ama oyunun CPU kullanımı 70-80'lerde geziyor. Anormal bir durum olarak geldi bana ama oyunla alakalı bir durum herhalde. Sizin sorununuz da oyundan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle. İlk çıktığında da oynanmayacak haldeydi, hala sorunları var belli ki.

Sürücü olarak 576.52'yi kullanıyorsunuz?
evet en son gelen güncellemeyi kullanıyorum

süreside geçti iade de yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…