QmEznt Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #1 RAM 32gb Ekran kartı 4060ti İşlemci 7600x Oyunu dün Epic Games'ten indirdim ve oyun masaüstünde böyle duruyor diğer oyunların yanında hoş gözükmüyor çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2024
Oyunu dün Epic Games'ten indirdim ve oyun masaüstünde böyle duruyor diğer oyunların yanında hoş gözükmüyor çözümü var mıdır?
T todustes Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 144 29 Aralık 2024 #2 Oyunun masaüstünde ki kısayolunu silip tekrar epic gamesten kısayol oluşturmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS QmEznt Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #3 todustes dedi: Oyunun masaüstünde ki kısayolunu silip tekrar Epic gamesten kısayol oluşturmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam. Artı 0 Eksi
todustes dedi: Oyunun masaüstünde ki kısayolunu silip tekrar Epic gamesten kısayol oluşturmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam.
ION Megapat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 991 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 30 Aralık 2024 #4 Kısayola sağ tıklayıp simge değiştir e basın. Sonra oyunun klasöründen uygun exe yi seçin düzelecektir. Artı 0 Eksi
Kısayola sağ tıklayıp simge değiştir e basın. Sonra oyunun klasöründen uygun exe yi seçin düzelecektir.