The Last of Us Part 1 ne zaman düzelecek?

Daeron157

Centipat
Ocak aylarında PS5'e sahip değilken oyunu ön sipariş ile kod şeklinde almıştım, PS5'e sahip olduktan sonra ise "Keşke almasaydım.." naraları atarken, "İlk oyunu PC'den oynayıp, ikinci oyunu PS'den oynarım." fikri oluşmuştu aklımda, oyun çıkış gününde patladıktan sonra beklemeye karar verdim. Oyun çıkalı neredeyse 3 hafta olacak fakat herhangi bir şey değişmemiş gibi gözüküyor. 2060 ekran kartına sahibim ve oyun ekran kartının %100'ünü kullanıyor. Kod ile aldığım için herhangi bir iade sağlayıp oyunu PS'a da çekemiyorum. Ne dersiniz oyunun düzelmesini beklemeli miyim? 2014'te PS4 için çıkan TLOU Remastered ile ilk oyunu bitirip ikinci oyuna girmeli miyim?

Kartın yüzde yüzünü kullanmasında bir sakınca yok. Oyun esnasında takılma, çökme, çok düşük FPS gibi durumlar yaşamıyorsan oyna gitsin.

Hatrı sayılır büyüklükte güncelleme gelmişti yakın zamanda. Oynanabilecek seviyeye gelmiştir diye düşünüyorum. Deneyin bence.

Hocam ben daha adam akıllı düzeleceğini sanmıyorum. Ufak ufak düzelmiş diyorlar lakin çok fazla sorunla çıktı oyun. Güncellemelerle hepsinin önüne geçemezler bence.

Düzeldi sayılır bile. Haziran ayı bayağı toparlar.

Kartın yüzde yüzünü kullanmasında bir sakınca yok. Oyun esnasında takılma, çökme, çok düşük FPS gibi durumlar yaşamıyorsan oyna gitsin.
Hatrı sayılır büyüklükte güncelleme gelmişti yakın zamanda. Oynanabilecek seviyeye gelmiştir diye düşünüyorum. Deneyin bence.
Normal ayarlarda 14 fps zor alıyorum hocam..

Düzeldi sayılır bile. Haziran ayı bayağı toparlar.
Ben de hâlâ sorunlar devam ediyor hocam

Hocam ben daha adam akıllı düzeleceğini sanmıyorum. Ufak ufak düzelmiş diyorlar lakin çok fazla sorunla çıktı oyun. Güncellemelerle hepsinin önüne geçemezler bence.
Naughty Dog gibi büyük bir firmanın böyle bir amatörlük yapması.. PS Exclusive oyunlarını PC'ye neredeyse sorunsuz çıkaran 2 tane firma varken neden hali hazırda Batman Arkham Knight'tan nasibini almış bir firmaya oyunu port ettirirsin ki? İnanılmaz ya.

Şu an gayet güzel oynanıyor ben 2 kere bitirdim. Ayrıca ekran kartını %100 kullanması olması gereken zaten. Sadece gölgeler Low'a alınmalı performansı çok arttırıyor görsel olarak da kayıp yok. En başta gölgelendiriciler tam bitmeden oyuna girilmemeli bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…