The Last of Us Part 1 ne zaman düzelecek?

Naughty Dog gibi büyük bir firmanın böyle bir amatörlük yapması.. PS Exclusive oyunlarını PC'ye neredeyse sorunsuz çıkaran 2 tane firma varken neden hali hazırda Batman Arkham Knight'tan nasibini almış bir firmaya oyunu port ettirirsin ki? İnanılmaz ya.
Daha iyi bir şekilde çıkabilirdi bence de. Böyle sorunlarla uğraşmak yerine bekleyip kusursuz çıkış yapsa daha iyi olurdu.

Şu an gayet güzel oynanıyor ben 2 kere bitirdim. Ayrıca ekran kartını %100 kullanması olması gereken zaten. Sadece gölgeler Low'a alınmalı performansı çok arttırıyor görsel olarak da kayıp yok. En başta gölgelendiriciler tam bitmeden oyuna girilmemeli bu kadar.
Oyunu düzgünce oynayabilen şanslı kişilerdensiniz hocam, üstte belirttiğim gibi normal ayarlarda dahi 14 fps alabiliyorum sadece. Low ayarlarda oynayıp da ekte belirtilen görseldeki gibi bir Joel ile oynamak istemiyorum..

Dosya Ekleri

• Screenshot_11.png
    Screenshot_11.png
    412,3 KB · Görüntüleme: 49
2060 ile oynamaya çalışıyorum hocam, 1650 ile oynamaya çalışmıyorum.
2060'ın da miladı doldu aslına bakarsan. Ara kartlar arada kaynadı gitti, üst seviye dediğimiz kartlar orta seviyeye düştü. 6 GB VRAM bu oyuna yetmiyor zaten.

Oyunun teknik olarak sorunlarından bahsettiğim konuyu okuyabilirsiniz.

2060'ın da miladı doldu aslına bakarsan. Ara kartlar arada kaynadı gitti, üst seviye dediğimiz kartlar orta seviyeye düştü. 6 GB VRAM bu oyuna yetmiyor zaten.

Oyunun teknik olarak sorunlarından bahsettiğim konuyu okuyabilirsiniz.
2060'ın da miladı doldu yorumunuza katılıyorum, ekran kartı fiyatları düşerse sistemi yükselteceğim fakat şu an elimdeki en iyi imkan bu hocam. Mevcut durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz?

2060'ın da miladı doldu yorumunuza katılıyorum, ekran kartı fiyatları düşerse sistemi yükselteceğim fakat şu an elimdeki en iyi imkan bu hocam. Mevcut durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Mevcut durumda Last of Us oynayamıyorsan yapacak bir şey yok, kartı geçtim işlemciyi de güçlü istiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı