The Last of Us Part 1 optimizasyonu düzeldi mi?

MORDEE

Femtopat
Daha fazla  
Herkesin beklemiş olduğu The Last of Us part ı 28 Mart'ta PC versiyonuna çıkış yaptı. Yaptı yapmasına ama herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Yüksek sistem ile en düşük ayarlarda maksimum 30 FPS alıyordum. Bu duruma katlanamayıp oyunu silmiştim. Aradan bayağı zaman geçti ama oyunu oynayamamak içimde kaldı. Katlanabilecek gibi bir sorun değil. Acaba oyun düzeldi mi indirmeli miyim?

ASUS RX 6600 R5 5600 8x2 3200MHz DDR4 16 GB RAM Kaç alırım yüksek orta düşük?

1080p de yüksek ayarlarda 40-50 civarı alırsınız ama ara sıra droplar giriyor oyuna ve bazı bölümler bitince 'Lütfen Bekleyiniz' diye bir yazı çıkıyor 1-2 dakika boyunca. Bunlar benim bayağı zevkimi kaçırmıştı.

1080p de yüksek ayarlarda 40-50 civarı alırsınız ama ara sıra droplar giriyor oyuna ve bazı bölümler bitince 'lütfen bekleyiniz' diye bir yazı çıkıyor 1-2 dakika boyunca. Bunlar benim bayağı zevkimi kaçırmıştı.

Bazı arkadaşlar gölgelerin yüklenmesini bekleyin diyor o nedir sorun çözülüyor mu?

Oyunu güncellemelerden sonra tekrar denemedim, o yüzden durumu bilmiyorum. Zaten oyunu sildim çünkü Star Wars Jedi: Survivor için alan açmam gerekiyordu. Ancak diğer insanlardan gördüğün kadarıyla pek bir değişiklik yok. Bazılarında daha iyi olmuş, bazılarında daha da kötüleşmiş.

Bence oyunun düzelmesi en az 3-6 ay daha sürer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı