The Last of Us part 1 ortak hesap alınır mı?

Bu hesaplar ortak değil, crack hesaplardır. İnternete bağlandığın anda gider. Ne zaman gideceği belli olmaz. Kendi hesabına al, en azından kendi hesabının değerini arttırırsın.

Bu hesaplar ortak değil, crack hesaplardır. İnternete bağlandığın anda gider. Ne zaman gideceği belli olmaz. Kendi hesabına al, en azından kendi hesabının değerini arttırırsın.

Bu hesaba giriş yaptığımda kendi hesabım mı gidecek şimdi bir arkadaşa sordum kendisi böyle RDR 2'yi bitirmiş bir şey olmadığını söylüyor ayrıca kendi hesabımın Steam Guard koruması var nasıl bir anda gidiyor.

Nasıl bağlanıyolar o zaman hiç bulaşmayayım.

Steam'den bağlan seçeneği var oradan bağlanabiliyorlar ama çevrim içi olmadığınız sürece sorun yok kolay kolay bir şey olmaz. İstediğiniz oyun hangisi söylein elimde varsa vereyim.

Bu hesaba giriş yaptığımda kendi hesabım mı gidecek şimdi bir arkadaşa sordum kendisi böyle RDR 2'yi bitirmiş bir şey olmadığını söylüyor ayrıca kendi hesabımın Steam Guard koruması var nasıl bir anda gidiyor.

Yok sizin hesabınıza bir şey olmaz.

Kendi hesabının gitmesi için virus yemen gerekiyor. Demek istediğim bu hesaplar, crackli hesaplardır. Ne kadar gideceği belli olmaz. Adam sana 1 ay gider der, daha sonra 1 hafta bile dayanmaz. Garanti vermezler çok zaten. Verseler de uğraştırır, durmadan gider hesabın. Ömürlük alamazsın. Onun yerine korsan indir oyun yapımcilarina ayni katkiyi vermis olursun 🫠

Steam'den bağlan seçeneği var oradan bağlanabiliyorlar ama çevrim içi olmadığınız sürece sorun yok kolay kolay bir şey olmaz. İstediğiniz oyun hangisi söylein elimde varsa vereyim.

Yok sizin hesabınıza bir şey olmaz.
Hocam ilk defa pc aldım. Oyun alacak durumda değilim açıkçası bana oyun verme şansınız var mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı