Sürprizbozan The Last of Us: Part 1 overrated bir oyun

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ArmindoBrumaa

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2022
Mesajlar
789
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Birinci oyunu sonuna kadar oynayıp bitirdim, üstüne left behind ek hikayesini de bitirdim ve söyleyebileceğim tek şey oyunun overrated olduğu. Bir Red Dead Redemption 2 hikayesine bakıyorum bir de bu oyuna bakıyorum resmen midem bulanıyor TLOU 1'den.

  • Sürekli klişe olaylar (joel ve ellie bir yerden koşar tam o sırada bir yerler çatırdar patlar çıkış yolu ararız.
  • Ana karakter Joel'ın karakter gelişiminin çok boş olması, özellikle ana hikayenin son sahnesindeki karar anı resmen komedi.
  • Oyun bazen gereğinden fazla karışık ve zorlayıcı oluyor. Orta seviyede oynamama rağmen hiçbir oyunda bu kadar sık öldüğümü hatırlamıyorum.

Silah mekanikleri, koşma stili, Türkçe dublaj vs. farkı hariç oyunun tam anlamıyla overrated olduğunu düşünüyorum. Red Dead Redemption 2'nin 50 saatlik hikayesini merak ede ede oynarken 15 saatlik TLOU 1 artık bitsin diye dua edecektim resmen.sür
 
Öyle bende beğenmedim, 400 TL'ye aldım indirim+kuponla. Oyunun Max edicegi değer 500 TL.
 

Kişisel bir şey bazısı RDR2'yi sevmez bazısı senin gibi bazısı ikisini de sever bence güzel.
 
Hikayenin klişe olmasına katılıyorum.
 

Aktif fiyatını kesinlikle hak etmeyen bir oyun olduğunu düşünüyorum ama 2013 yılına göre gayet iyi. (günümüzde fiyatını hak eden oyun sayısı zaten kısıtlı)
 
Öyle bende beğenmedim, 400 TL'ye aldım indirim+kuponla. Oyunun Max edicegi değer 500 TL.

Sen beğenmedin diye kafana göre değer biçemessin bence oyun için verilen emek harcanan parada vardır ve karda elde etmeleri para kazanmaları da gerek tabii sevmeyenlerin 4 5 katı seven fanı olan insanlarda vardır.
 
Hikaye klişe gibi gelebilir bu zamana göre. Ama o zamana göre kesinlikle klişe değildi.
 
Eveeet, bu ay ikinci "İlgiye ihtiyacım olduğu için çoğunluğun beğendiği bir oyunu beğenmediğimi insancıl bir biçimde bildirmek yerine kışkırtıcı bir şekilde bildiriyorum." temalı konumuz gelmiş. Forumca herkese hayırlı uğurlu olsun.

Şaka bir yana, şahsen ben de ilk oyunun hikâyesini beğenmem ve hatta bu yüzden 1. oyun ile 2. oyunu kıyaslarken 2. oyun oynanış olarak çok iyi olduğu için 2. oyunu genel anlamda daha çok severim ama ilk oyunda öyle çok kötü bir iş değil. En azından oynanış ve akıcılık olarak günümüzde bile kendini oynatıyor. Siz hiç eski Ubisoft oyunlarını denediniz mi?
 
  • Oyun bazen gereğinden fazla karışık ve zorlayıcı oluyor. Orta seviyede oynamama rağmen hiçbir oyunda bu kadar sık öldüğümü hatırlamıyorum.

Kişiden kişiye değişir bence çok güzel bir oyundur TLOU 1 ve övüldüğü kadar da olan bir oyun fakat oyunun tam olarak neresi karışık geldi oyun genel olarak basit ve çok anlaşılır bir oyun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…