Sürprizbozan The Last of Us: Part 1 overrated bir oyun

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sen beğenmedin diye kafana göre değer biçemessin bence oyun için verilen emek harcanan parada vardır ve karda elde etmeleri para kazanmaları da gerek tabii sevmeyenlerin 4 5 katı seven fanı olan insanlarda vardır.
Hikâyesi kısa, sürükleyici değil . Sen istersen 1100 TL verip alabilirsin. Fanlarının sevme sebebi tek part 1 değil, ikinci partida var , kitabıda var diziside var bizim konumuz burda "PART 1"Oyunu oynadınız mi?

Hikâyesi kısa, sürükleyici değil . Sen istersen 1100 TL verip alabilirsin. Fanlarının sevme sebebi tek part 1 değil, ikinci partida var , kitabıda var diziside var . Oyunu oynadınız mi?
Bu bir AAA oyun, AAA oyunlar 60 dolardan satışa çıkar. Ülkende doların 33 lira olması oyunun suçu değil.

Hikâyesi kısa, sürükleyici değil . Sen istersen 1100 TL verip alabilirsin. Fanlarının sevme sebebi tek part 1 değil, ikinci partida var , kitabıda var diziside var bizim konumuz burda "PART 1"Oyunu oynadınız mi?

Ben de bunu söylüyorum. RDR 2'nin hikayesinde de ilk 2-3 saat çok sıkıcıydı ama oyun sonra bir açıldı pir açıldı. TLOU 1 oynarken de dedim "Ya tamam şu girişler sıkıcı ama ileride oyun hızlanır." Oynadım oynadım başka yerlere geçtim daha hala hikayede gram ilerleme yok, tamam dedim biraz daha oynayayım yine yok. Yahu dedim o zaman herhalde oyunun final sahnesi çok can alıcı olacak onu oynayayım yok yani onda da bir sürükleyicilik yok.

Ben oyun kötü bir oyun demiyorum abartılmış bir oyun diyorum.

Ben de bunu söylüyorum. RDR 2'nin hikayesinde de ilk 2-3 saat çok sıkıcıydı ama oyun sonra bir açıldı pir açıldı. TLOU 1 oynarken de dedim "ya tamam şu girişler sıkıcı ama ileride oyun hızlanır." oynadım oynadım başka yerlere geçtim daha hala hikayede gram ilerleme yok, tamam dedim biraz daha oynayayım yine yok. Yahu dedim o zaman herhalde oyunun final sahnesi çok can alıcı olacak onu oynayayım yok yani onda da bir sürükleyicilik yok.

Tamamda karşılaştırdıgın oyunlar farkli tür biri komboy oyunu biri zombi oyunu.

Bu bir AAA oyun, AAA oyunlar 60 dolardan satışa çıkar. Ülkende doların 33 lira olması oyunun suçu değil.
Bende oyunun suçu demedim fakat piyasada 60 dolara çok daha iyi oyunlar var bunu sende biliyorsun, part 2'si çıksın onuda oynarız .
60 dolar oyunu 60TL'ye mi satsaydı.
Hocam Allah için çok uzatmayın 500 TL dedik az önce ne 60 tlsi, birde bu epicteki zamlanmamis fiyatı steamde 2000 TL.

Ben de bunu söylüyorum. RDR 2'nin hikayesinde de ilk 2-3 saat çok sıkıcıydı ama oyun sonra bir açıldı pir açıldı. TLOU 1 oynarken de dedim "ya tamam şu girişler sıkıcı ama ileride oyun hızlanır." oynadım oynadım başka yerlere geçtim daha hala hikayede gram ilerleme yok, tamam dedim biraz daha oynayayım yine yok. Yahu dedim o zaman herhalde oyunun final sahnesi çok can alıcı olacak onu oynayayım yok yani onda da bir sürükleyicilik yok.

Sana göre sıkıcı olan oyun bir başkasına göre akıcı ve eğlenceli gelemezmi.

Ben de bunu söylüyorum. RDR 2'nin hikayesinde de ilk 2-3 saat çok sıkıcıydı ama oyun sonra bir açıldı pir açıldı. TLOU 1 oynarken de dedim "Ya tamam şu girişler sıkıcı ama ileride oyun hızlanır." Oynadım oynadım başka yerlere geçtim daha hala hikayede gram ilerleme yok, tamam dedim biraz daha oynayayım yine yok. Yahu dedim o zaman herhalde oyunun final sahnesi çok can alıcı olacak onu oynayayım yok yani onda da bir sürükleyicilik yok.

RDR2'nin birden açılmasına şaşırmaman lazım bu oyunu hiçbir hikayeli oyunla kıyaslayamazsın ki zaten koyar geçer. TLOU 1'i sadece Gameplay için aldıysan paran boşuna gitti zaten oyun kısa olduğu halde hikayesi birçok oyuna fark atıyor neyini beğenmedin hala anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı