Oyun sırf Sony yapımı ve çok abartılıyor diye siz de abartmaya devam edin arkadaşlar, aynen bu kafada gidin.
The Last of Us: Part I özet
- Ellie ve Joel bir yerden bir yere gider.
- Ellie suda yüzemez gidip önüne tahta atarsın kayık yapıp yüzdürürsün
- Gittiğin hiçbir yerde işler yolunda gitmez ya kapı kilitlidir ya araba devrilmiştir.
- Ellie ile yolculuğa devam edersin tam o sırada altımızdaki zemin/cam çöker ya da bir anda üstümüze birileri atlar çok alakasız bir yere düşüp 2 saat çıkış yolu ararız
- Çıkış yolundan sonra iki üç tane zombi kovalar
- Ellie ve Joel bir yerden bir yere gider...
Evet müthiş oyunmuş.
TLOU 1'de oynanış mekanikleri ve remake olduğu için grafikleri bir kenara koy gerisini at çöpe gitsin. Ne karakterleri güzel ne de hikayesi sürükleyici.
Oyun sırf Sony yapımı ve çok abartılıyor diye siz de abartmaya devam edin arkadaşlar, aynen bu kafada gidin.
The Last of Us: Part I özet
- Gittiğin hiçbir yerde işler yolunda gitmez ya kapı kilitlidir ya araba devrilmiştir.
- Ellie ile yolculuğa devam edersin tam o sırada altımızdaki zemin/cam çöker ya da bir anda üstümüze birileri atlar çok alakasız bir yere düşüp 2 saat çıkış yolu ararız
Evet müthiş oyunmuş.
TLOU 1'de oynanış mekanikleri ve remake olduğu için grafikleri bir kenara koy gerisini at çöpe gitsin. Ne karakterleri güzel ne de hikayesi sürükleyici.
Evet tam bir başyapıt sen de Valorant oynamaya devam et. Cidden sen ne oyun seviyorsun merak ettim?Oyun sırf Sony yapımı ve çok abartılıyor diye siz de abartmaya devam edin arkadaşlar, aynen bu kafada gidin.
The Last Of Us: Part I özet
Evet müthiş oyunmuş.
Red Dead Redemption 2, God Of War, Marvel's Spider-Man, Cyberpunk 2077, Dying Light, Alan Wake. Biraz daha sayayım mı? Saydığım bütün bu oyunların hepsini bitirdim. Bana oyun kültürü yokmuş muamelesi yapmaya çalışma alttan alttan. 25 yaşındayım ve Max Payne 1-2'den Mafia serisine, TWD oyun serisinden birçok oyunu oynadım ve bitirdim. İyiye iyi derim, kötüye de kötü derim. The Last Of Us: Part I'de anlatıldığı kadar iyi bir oyun değildir. Oyun tarihinin belki en iyi 20 oyuna giresine girer, o da belki.Evet tam bir başyapıt sen de Valorant oynamaya devam et. Cidden sen ne oyun seviyorsun merak ettim?
Red Dead Redemption 2, God of War, Marvel's Spider-Man, Cyberpunk 2077, Dying Light, Alan Wake. Biraz daha sayayım mı? Saydığım bütün bu oyunların hepsini bitirdim. Bana oyun kültürü yokmuş muamelesi yapmaya çalışma alttan alttan. 25 yaşındayım ve Max Payne 1-2'den Mafia serisine, TWD oyun serisinden birçok oyunu oynadım ve bitirdim. İyiye iyi derim, kötüye de kötü derim. The Last of Us: Part I'de anlatıldığı kadar iyi bir oyun değildir. Oyun tarihinin belki en iyi 20 oyuna giresine girer, o da belki.
Marvel's Spider-Man'mi baş yapıt? Berbat hikayesi olan bir oyun oynanış harici çok ta iyi değil, TWD ise bu oyunların listesinde giremez bu Telltale türü oyunlar sadece hikayesi için oynanır Detroit, Heavy Rain örnek mesela, hikayeleri mükemmel ama özeti ara sahne ve oyunun gösterdiği tuşlara basmak. TLOU tarihin en iyi 5 oyunu arasına girer kabul etsende etmesende.
Birincisi ben sana Valorant oyuncusu demedim,Dostum kafan mı güzel rol mü yapıyorsun? Sen ne oyun seviyorsun demişsin, bende seni ciddiye alıp birkaç oyun sıralamışım işte. Bana ortada Valorant ile ilgili hiçbir argüman yokken "Valorant oyuncusu" diyen sensin, oysa ben bu konuda hiçbir zaman Valorant'ın adını dahi geçirmedim. Sana katıldığım tek konu Detroit: Become Human ve Heavy Rain gibi oyunların güzel olduğunu söylemen, hatta bana sorarsan TLOU 1'den çok daha iyi bir oyundur Detroit misal.
Detroit'te hikayede verilmek istenen bir mesaj varken birden fazla hikaye sonuyla bunları çeşitlendirebiliyorsun. The Last Of Us: Part I'de ise Joel karakteri binadan düşüp ağır yaralanana kadar Ellie'yi sevmeyip adam yerine koymazken 1-2 ara sahne sonra anlamsızca "Kızım da kızım!" diye ağlamaya başlıyor. Aynen, süper oyunmuş.
Dostum kafan mı güzel rol mü yapıyorsun? Sen ne oyun seviyorsun demişsin, bende seni ciddiye alıp birkaç oyun sıralamışım işte. Bana ortada Valorant ile ilgili hiçbir argüman yokken "Valorant oyuncusu" diyen sensin, oysa ben bu konuda hiçbir zaman Valorant'ın adını dahi geçirmedim. Sana katıldığım tek konu Detroit: Become Human ve Heavy Rain gibi oyunların güzel olduğunu söylemen, hatta bana sorarsan TLOU 1'den çok daha iyi bir oyundur Detroit misal.
Detroit'te hikayede verilmek istenen bir mesaj varken birden fazla hikaye sonuyla bunları çeşitlendirebiliyorsun. The Last of Us: Part ı'de ise joel karakteri binadan düşüp ağır yaralanana kadar Ellie'yi sevmeyip adam yerine koymazken 1-2 ara sahne sonra anlamsızca "kızım da kızım!" diye ağlamaya başlıyor. Aynen, süper oyunmuş.
Marvel's Spider-Man'mi baş yapıt? Berbat hikayesi olan bir oyun oynanış harici çok ta iyi değil, TWD ise bu oyunların listesinde giremez bu Telltale türü oyunlar sadece hikayesi için oynanır Detroit, Heavy Rain örnek mesela, hikayeleri mükemmel ama özeti ara sahne ve oyunun gösterdiği tuşlara basmak. TLOU tarihin en iyi 5 oyunu arasına girer kabul etsende etmesende.
Birinci oyunu sonuna kadar oynayıp bitirdim, üstüne left behind ek hikayesini de bitirdim ve söyleyebileceğim tek şey oyunun overrated olduğu. Bir Red Dead Redemption 2 hikayesine bakıyorum bir de bu oyuna bakıyorum resmen midem bulanıyor TLOU 1'den.
- Sürekli klişe olaylar (joel ve ellie bir yerden koşar tam o sırada bir yerler çatırdar patlar çıkış yolu ararız.
- Ana karakter Joel'ın karakter gelişiminin çok boş olması, özellikle ana hikayenin son sahnesindeki karar anı resmen komedi.
- Oyun bazen gereğinden fazla karışık ve zorlayıcı oluyor. Orta seviyede oynamama rağmen hiçbir oyunda bu kadar sık öldüğümü hatırlamıyorum.
Silah mekanikleri, koşma stili, Türkçe dublaj vs. farkı hariç oyunun tam anlamıyla overrated olduğunu düşünüyorum. Red Dead Redemption 2'nin 50 saatlik hikayesini merak ede ede oynarken 15 saatlik TLOU 1 artık bitsin diye dua edecektim resmen. Sür.