The Last of Us Part 1 PC açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

JustLewn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16gb 3200mhz
Ekran kartı
3060 12gb
İşlemci
i3 12100f
Steam üzerinden oyna dedikten sonra galiba CMD açılıp kapanıyor, o kadar hızlı ki emin olamıyorum. Yönetici olarak açtım oyunu, yeni indirdiğim için dosya kontrole de gerek yok. Hiçbir şekilde açılmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya doğrulama yapar mısınız ? Ekstra olarak ekran kartı driver’ınız güncel mi ? Oyun eklentileriniz yüklü mü ?

Dosya doğrulama yapar mısınız? Ekstra olarak ekran kartı driver'ınız güncel mi? Oyun eklentileriniz yüklü mü?

Yeni indirdiğim için doğrulamaya gerek yok diye düşündüm ama yaparım. Ekran kartım en güncel driverı yüklü. Oyun eklentisi oyunla beraber inmiyorsa hayır eklentilerim yüklü değil.

@xrr65 Hocam doğrulama yaptım driverlar zaten güncel dedim hala açılmıyor oyun eklentilerini açıklar mısınız bana?

Son düzenleme:
@JustLewn Buyrun bu konuyu okuyun ve indirin.

Evet onlarda mevcut. Eğer anlayan biri olursa diyede aşşağıya windows olay görüntüleyicisinin gördüğü hatayı yazıyorum.

Hatalı uygulama adı: tlou-i.exe, sürüm: 1.1.4.0, zaman damgası: 0x6789bd5a
Hatalı modül adı: tlou-i.exe, sürüm: 1.1.4.0, zaman damgası: 0x6789bd5a
Özel durum kodu: 0xc0000409
Hata uzaklığı: 0x0000000000fd3618
Hatalı işlem kimliği: 0x3128
Hatalı uygulama başlangıç zamanı: 0x1DBD08675902455

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…