The Last of Us Part 1 PC için 1.0.2.0 güncellemesi yayınlandı

Ryzen 5 5600 32 GB RAM RX6700 Sistem'de bu güncelleme FPS değerlerini stabil halen getirdi ancak FPS değerleri yine aynı zaten yüksek Ultra fark etmiyor FSR açsam zar zor 60 FPS tutuyor bu güncelleme benim için tek artısı yükleme ekranları oldu.

Eskiden bu kesim haklıydı çünkü PC kanadında oyun alan çok fazla insan yoktu fakat günümüzde PC'de oyun alan insan sayısı o kadar çok arttı ki insanlar bu kesimi göz ardı edemeyecek noktaya geldi. Ha tabii PC kanadında oyuncuları acımasız olması bazı firmaları geriye çekebilir. Steam forumunda PC'ciler ve konsolcular birbirine girmiş durumda. Bir tarafta oyunu satın bile almamış adamın "Negatif yorumları geri çekin oyun düzeldi." yazısı diğer tarafta 3080'le bile oynayamayan adamın isyanı var.

Ben bu oyunu bir tek drop sıkıntılarıyla oynuyorum o kadar. RAM kullanımı FPS değerleri, sıcaklıklar falan her şey iyi. VRAM sıkıntıydı bir tek bir de drop. Drop sorununu çözmemişler mi?

@volkankelebek

Ben bu oyunu bir tek drop sıkıntılarıyla oynuyorum o kadar. RAM kullanımı FPS değerleri falan her şey iyi, VRAM sıkıntıydı bir tek bir de drop. Drop sorununu çözmemişler mi?
Muhtemelen VRAM kaynaklı drop yiyordun. VRAM problemini de çözmüşler gibi gözüküyor.

Firmalar hala oyunlarını konsol odaklı geliştirmeye devam ediyor maalesef.

Muhtemelen VRAM kaynaklı drop yiyordun. VRAM problemini de çözmüşler gibi gözüküyor.
Oyuna girip "devam et" tuşuna bastığımda da rahat bir 15 dakika bekletiyordu. O da düzelmiş midir acaba? Ben niye 55 GB indiriyorum, şimdi kafayı yiyeceğim.

Kaç GB VRAM vardı ?
RX 6700 kullanıyorum, 10GB VRAM var.

Güzel o zaman. Eğer bu dedikleriniz bende de olursa benim artık yağ gibi akar oyun. Gerçekten şu oyunu "düzgün oynayabilenler" listesinde olmak güzel, seçilmiş kişiler onlar.

Yok zaten düzgün oynamadım ancak benim için en büyük sorun yükleme süreleri idi o da düzelmiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…