The Last of Us Part 1 PC için 1.0.2.0 güncellemesi yayınlandı

Bundan önceki güncellemeyi yaptığımda alakasız yerlerde donuyordu 3 kez yaşamıştım 30K'ya PC alıyoruz ağız tadıyla oynayamıyoruz şaka gibi.

AMD yeni The Last of Us part 1 için çıkardığı sürücü henüz kurmadım yarın kurup deneyeceğim 5-10 FPS oradan gelirse tamamdır.

İnternetteki testler FPS artışı vardı.
Yok FPS artışı yapmıyor 23.4.1 sürümlü driver. Ben hiçbir artısını görmedim, artısı olduğunu söyleyen de yok zaten. Bu arada M2 SSD mi kullanıyorsunuz? Yükleme ekranlarında ne kadar bekliyorsunuz? Ben 10 dakikayı devirdim SATA SSD ile. Kaldığım yerden devam etmek istediğim zaman bu kadar bekletiyor.

Yok yok PC kapat aç yaptım M.2 SSD kurulu oyun ve halen daha bende yükleme ekranları uzun sürüyor nedense güncelleme yapar yapmaz oyuna girdim direkt yükledi PC kapat aç yaptım yine uzun sürüyor yükleme ekranları oyunun.

Oyuna girip "devam et" tuşuna bastığımda da rahat bir 15 dakika bekletiyordu. O da düzelmiş midir acaba? Ben niye 55 GB indiriyorum, şimdi kafayı yiyeceğim.

RX 6700 kullanıyorum, 10GB VRAM var.
10gb yetersiz 12 olsa ancak yetiyor oyuna ama güncelleme ile 11 buçuk gb yetiyor ucu ucuna

Technopat Haberler

Geri
Yukarı