The Last of Us Part 1'e 29$ verilir mi?

Mauro Icardi

Decapat
Soru başlıktaki gibi, 6 Eylül'de sonbahar indirimleri sona eriyormuş. Kararsız kaldım.

Oyunun hem Türkçe dublajı hem de hikayesi sağlam. Oynamak istiyorsanız kesinlikle öneririm.

Oyunu seviyorsan olur da onun dışında şahsen para vermiyorum oyunlara USD olayından beri.

Ortak hesap alabilirsiniz. Tabii eğer koleksiyon yapmıyorsanız. TLOU 2'yi ortak hesap aldım 25TL'ye yarısına kadar geldim sonra saldım oynayasım gelmedi istesem şu an açar oynarım hiçbir problemi yok Steam'de hesap girip oynuyorsunuz.

Oyun 30 dolara değer. Epic'te iki katı daha ucuza düşüyor bu arada. Oradan da indirebilirsin.

Önermem, Ne olursa olsun crack indirmeyin. Onun yerine 20-30TL'ye ortak hesap alın. Hem orijinal oynarsınız, hem virüs riski olmaz.

Bu ülkede kimse 10 liralık bir oyuna bile para veremiyor. O derece fakirler var. Yazık cidden.

Verilmez. Hikayesel anlamda önde olsa da mekanik anlamında 2'den geride çiğ bir oyun.

Steam hesap alın 3 oyun 40TL gibi paketler var TLOU 1 + TLOU 2 + Dying Light üçlemesi iyi gider.

PlayStation'da 300 TL'ye almıştım bu yıl indirimle 1200 TL çok ama oynamayı çok istiyorsan hikayeli oyun seviyorsan kesinlikle almalısın mükemmel bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…