reyizzleo Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 RAM 16 gb Ekran kartı rtx 3060 12 gb İşlemci i5 11400f Normalde iki gündür sorunsuzdu ama doğum günü görevini oynayamıyorum çöküyor. Görevde benden başka problem yaşayan da yok gibi. Ekran kartım RTX 3060 12 GB. Ne yapmam gerek? Yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri resim_2025-04-05_142520332.png 770,2 KB · Görüntüleme: 82
Normalde iki gündür sorunsuzdu ama doğum günü görevini oynayamıyorum çöküyor. Görevde benden başka problem yaşayan da yok gibi. Ekran kartım RTX 3060 12 GB. Ne yapmam gerek? Yardımcı olabilir misiniz?
rumiiii Zeptopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 Sanırım kronik bir sorun, fix gelmediği için oluyor, ben de başka bir bölümde aynısını yaşadım. Artı 0 Eksi
KS KS reyizzleo Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #3 rumiiii dedi: Sanırım kronik bir sorun, fix gelmediği için oluyor, ben de başka bir bölümde aynısını yaşadım. Genişletmek için tıkla... Çözümü buldum hocam o bölüm düşük ayara cek başlangıcta. Artı 0 Eksi
rumiiii dedi: Sanırım kronik bir sorun, fix gelmediği için oluyor, ben de başka bir bölümde aynısını yaşadım. Genişletmek için tıkla... Çözümü buldum hocam o bölüm düşük ayara cek başlangıcta.
rumiiii Zeptopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #4 kanka ben dağ evi görevinde takıldım kapıya e basıyorum kapı açılırken donuyor ve oyun çöküyor her seyi yaptım Artı 0 Eksi
kanka ben dağ evi görevinde takıldım kapıya e basıyorum kapı açılırken donuyor ve oyun çöküyor her seyi yaptım
KS KS reyizzleo Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #5 rumiiii dedi: Kanka ben dağ evi görevinde takıldım kapıya e basıyorum kapı açılırken donuyor ve oyun çöküyor her seyi yaptım. Genişletmek için tıkla... Sorunlu biraz ya hocam oluyor sorunlat umarum düzelir. Artı 0 Eksi
rumiiii dedi: Kanka ben dağ evi görevinde takıldım kapıya e basıyorum kapı açılırken donuyor ve oyun çöküyor her seyi yaptım. Genişletmek için tıkla... Sorunlu biraz ya hocam oluyor sorunlat umarum düzelir.