Çözüldü The Last of Us Part 2 çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Buyrun benim

Attopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
gtx 1060 6 gb
İşlemci
i5 4590
Oyunu yeni indirdim hikayeye başlayayım dedim gölgelendiriciler derleniyor derken oyundan atıyor. Sürekli yani her hikayeye başla ya bastığımda oyundan atıyor ve hiçbir hata mesajı da vermiyor driverlar da güncel. Performans moduna da aldım, ayarlar da düşükte, her şeyi denedim ama olmadı FSR falan da açık. Ve ilk oyunu da akıcı oynamıştım.

Çözüm
Aga şu an ayarları bayağı düşürdüm hatta oyun dosyalarından bazı ayarları devre dışı bıraktım şu an açıldı oyun. 55 FPS ortalama veriyor, bakalım şehir içinde falan kaç vereceğim? PC sıcaklık değerleri de normal şu an.

SSD var ama yer olmadığı için HDD'ye indirdim.
Oyunu yeni indirdim hikayeye başlayayım dedim gölgelendiriciler derleniyor derken oyundan atıyor. Sürekli yani her hikayeye başla ya bastığımda oyundan atıyor ve hiçbir hata mesajı da vermiyor driverlar da güncel. Performans moduna da aldım, ayarlar da düşükte, her şeyi denedim ama olmadı FSR falan da açık. Ve ilk oyunu da akıcı oynamıştım.
SSD mi HDD mi?

Normalde oynayanlar var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Afterburner veya görev yöneticisi ile bir kontrol edin parçaların yük durumu ne durumda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga şu an ayarları bayağı düşürdüm hatta oyun dosyalarından bazı ayarları devre dışı bıraktım şu an açıldı oyun. 55 FPS ortalama veriyor, bakalım şehir içinde falan kaç vereceğim? PC sıcaklık değerleri de normal şu an.

Çözüm

Rica etsem bir ekran fotoğrafı atar mısınız? Oyunun nasıl göründüğünü merak ettim.

aga şuan ayarları baya düşürdüm hatta oyun dosyalarından bazı ayarları devre dışı bıraktım şuan açıldı oyun 55 fps ortalama veriyor bakalım şehir içinde falan kaç vericem inşallah sıçmaz pc sıcaklık değerleride normal şuan

ssd var ama yer olmadığı için hdd ye indirdim
Oyun çok HDD düşmanı değil ama gene sorun çıkarsa bir SSD'e almayı deneyin.

Benim ana hesap gitti bu arada ne oldu anlamadım bu da fotoğraf.

Şu kenarların çok pürüzlü gözükmesenin sebebi nedir bir de parlıyor nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• 2531310_1.jpg
    2531310_1.jpg
    541,2 KB · Görüntüleme: 6
Benim ana hesap gitti bu arada ne oldu anlamadım bu da fotoğraf.

Şu kenarların çok pürüzlü gözükmesenin sebebi nedir bir de parlıyor nasıl düzeltebilirim?
FSR filan açtıysanız "Kalite" yada kapalı yapın. Birde parlama ile ilgili bir ayar varmı kontrol edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı